La SIP s-a negociat sărăcia

La SIP s-a negociat sărăcia
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Liderii sindicali au stat miercuri la coadă, de la opt dimineaţa până târziu, pentru concediile subvenţionate ale oamenilor pe care-i reprezintă *

Liderii sindicali din şcoli reprezentanţi ai Sindicatului Învăţământului Preuniversitar (SIP) au stat ieri la coadă, de dimineaţă până după-amiază,  ca să primească biletele de concediu pentru salariaţii pe care-i reprezintă. Deşi n-au fost aşa multe bilete de împărţit, a durat până ce fiecare  lider a reuşit să negocieze în numele colegilor de cancelarie perioada, confortul cazării, dar mai ales numărul  biletelor pentru fiecare şcoală. 

Din cei 5740 de membri câţi numără SIP, s-au acordat bilete doar pentru 177 de familii. După ce au stat cu orele la rând, când s-au întors la colegi, liderii sindicali nu au putut decât să-i dezamăgească.

„Am fost printre primii şi am stat vreo patru ore la coadă. Mai rău a fost că deşi aveam numai patru pe listă, am primit bilete pentru doi colegi. Şi asta pentru că l-am negociat îndelung pe cel de-al doilea. Când am ajuns la colegi, acestora nu le-a convenit perioada. Asta e. Biletele sunt puţine şi nu poţi să mulţumeşti pe toată lumea”, ne-a declarat unul dintre lideri.

Explicaţie foto: Veniţi de dimineaţă, liderii mai aşteptau, în jurul orei 15.00, la coada pentru biletele de concediu

Citit 727 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.