Un alt CRATER şi-a făcut apariţia în Galaţi
Foto: Foto Iasmina Stoianovici

Un alt CRATER şi-a făcut apariţia în Galaţi
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Câţiva cetăţeni ne-au trimis o sesizare în legătură cu o groapă apărută pe o stradă din Micro 20, din spatele barului Twenty. Gălăţenii se plâng că strada arată aşa de ani de zile şi nu a fost luată nicio măsură. Cel mai probabil, după cum arată, noul crater a fost produs de o surpare.

Dacă ziua, oamenii pot detecta groapa cu uşurinţă, după lăsarea serii, nemarcată şi nesemnalizată, este foarte greu de observat, astfel că un incident nefericit se poate produce oricând. Nemulţumirile vin atât din partea şoferilor cât şi din partea pietonilor.

"Se pare că groapa le-a pus gând rău maşinilor noastre. Dacă e vreme bună, o putem observa, dar dacă plouă e posibil să rămânem cu roata înţepenită acolo. Să nu mai vorbim de pietonii care se pot accidenta oricând, mai ales cei mici, care sunt mai puţin atenţi”, ne-a spus nemulţumit un şofer care trecea prin zonă.

Cetăţenii speră că în urma intervenţiei cotidianului "Viaţa liberă" autorităţile vor lua măsuri, iar problema va fi soluţionată cât mai curând posibil.

Citit 2573 ori Ultima modificare Luni, 26 Octombrie 2015 18:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.