Spitalul Tecuci face ANGAJĂRI. Ce specialişti sunt căutaţi

Spitalul Tecuci face ANGAJĂRI. Ce specialişti sunt căutaţi
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

În mod asemănător cu restul unităţilor sanitare din judeţul Galaţi, şi Spitalul Municipal "Anton Cincu" Tecuci se confruntă de ani buni cu un deficit de medici şi asistenţi. Din acest motiv, conducerea unităţii va organiza în perioada următoare o serie de concursuri.

"Am scos la concurs zece posturi pentru medici de diferite specialităţi. Vrem să angajăm şi trei asistenţi generalişti, două moaşe, doi registratori şi trei îngrijitoare. Posturile sunt scoase la concurs de luna aceasta. Pe 25 şi pe 27 noiembrie vor avea loc probele pentru concurenţii cu studii medii. În ceea ce priveşte concursul pentru medici, aşteptăm de la Ministerul Sănătăţii răspunsul cu data exactă a competiţiei", a precizat ing. Teodor Negru, managerul Spitalului din Tecuci.

În prezent, în unitatea tecuceană lucrează 36 de medici. Pentru înlăturarea deficitului de specialişti ar mai fi nevoie însă de încă 22 de doctori. Teritorial vorbind, spitalul are arondaţi 140.000 de locuitori din localităţile situate în nordul judeţului. Spitalul de la Tecuci a fost înfiinţat în urmă cu 111 ani. În 1904, era spital judeţean. În prezent, unitatea este împărţită în cinci secţii (medicină internă, chirurgie, ATI, pediatrie şi obstetrică-ginecologie) şi în şapte compartimente (ORL, oftalmologie, dermatologie, boli infecţioase, ortopedie-traumatologie, gastro-enterologie şi neonatologie).

Citit 3878 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Noiembrie 2015 18:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.