SCANDAL monstru într-un local din judeţul Galaţi. Clienţii, angajaţii şi jandarmii, AGRESAŢI de doi beţivi

SCANDAL monstru într-un local din judeţul Galaţi. Clienţii, angajaţii şi jandarmii, AGRESAŢI de doi beţivi
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Un scandal din care nu au lipsit injuriile, vorbele grele, o bătaie cu scaune şi mese şi, în cele din urmă, atacuri furibunde la adresa forţelor de ordine a avut loc într-un local din Tecuci. Evenimentul s-a petrecut aproape de miezul nopţii, din cauza a doi clienţi aflaţi în bar şi care au pierdut numărul paharelor golite. Pe măsură ce concentraţia de alcool în sânge le creştea, cei doi tecuceni furibunzi s-au luat la harţă cu ceilalţi clienţi din bar, sărind în cele din urmă la bătaie. Mobilierul din cârciumă s-a transformat în armament şi în momentul în care mesele şi scaunele au început să zboare în toate direcţiile, clienţii şi angajaţii barului s-au refugiat în toaletă. Acolo i-au găsit jandarmii, solicitaţi prin 112 să aplaneze conflictul. Tot la bar i-au găsit şi pe cei doi scandalagii.

"În momentul în care jandarmii şi-au declinat identitatea şi au solicitat datele de stare civilă ale celor doi, aceştia au devenit recalcitranţi, manifestându-se violent la adresa oamenilor legii, fapt ce a impus încătuşarea lor imediată şi conducerea la sediul poliţiei, în vederea luării măsurilor legale", a precizat plt. maj. Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Galaţi.

Printre ameninţări aduse jandarmilor şi familiilor acestora, cei doi tecuceni s-au ales cu dosar penal pentru distrugere, lovire, tulburarea liniştii publice, dar şi pentru ultraj. Povestea urmează a fi anchetată de poliţiştii de la Tecuci, pentru ultima dintre fapte fiind sesizat şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Tecuci.

Citit 2376 ori Ultima modificare Miercuri, 23 Decembrie 2015 00:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.