CATEDRA/ Patrula de Reciclare a Colegiului Naţional „Mihail Kogălniceanu” cere ajutor

CATEDRA/ Patrula de Reciclare a Colegiului Naţional „Mihail Kogălniceanu” cere ajutor
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Patrula de Reciclare a Colegiului Naţional "Mihail Kogălniceanu", formată din 25 de elevi din clasele a VII-a, a IX-a, a X-a şi a XI-a, coordonată de profesor Mariana Ganea, vă invită să o sprijiniţi în colectarea selectivă a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice (DEEE).

Vineri, 4 decembrie 2015, la Colegiul Naţional Mihail Kogălniceanu s-a dat startul colectării de echipamente electrice şi electronice (DEEE) în cadrul programului naţional de educaţie de mediu Patrula de Reciclare. Elevii s-au implicat în realizarea de postere, ornamente pentru brăduţ şi colectarea de echipamente electrice şi electronice (DEEE). Întreaga acţiune a avut ca scop mediatizarea proiectului în rândul elevilor colegiului nostru. 

Patrula de reciclare face parte din programului naţional de educaţie de mediu al Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec, derulat în unităţile de învăţământ pre-universitar din ţară cu sprijinul Inspectoratelor Şcolare şi cu avizul Ministerului Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice.

Obiectivul nostru este să convingem fiecare locuitor al judeţului nostru să trimită la reciclare măcar un deşeu electric, de la baterii, becuri şi neoane, la frigidere, maşini de spălat, computere şi orice alte aparate electrice şi electronice vechi sau stricate, în beneficiul Patrulei C.N.M.Kogălniceanu.

Cu ajutorul dumneavoastră, putem realiza această performanţă care ne va aduce un premiu naţional! Colectarea deşeurilor se poate face direct de la domiciliu sau sediul dumneavoastră, sunând gratuit din toate reţelele de telefonie la tel-verde 0800-444.800, cu acoperire naţională, specificând pentru Patrula de Reciclare C.N. M. Kogălniceanu.

Citit 1101 ori Ultima modificare Marți, 22 Decembrie 2015 17:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.