VIAŢA LIBERĂ vă urează CRĂCIUN FERICIT!

VIAŢA LIBERĂ vă urează CRĂCIUN FERICIT!
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

O zi ne mai desparte de marea sărbătoare a Naşterii Domnului. O zi specială, în care toţi ne dăm seama că Moşul există doar dacă credem suficient de mult în el. În zilele de dinainte de Crăciun, ar trebui cu toţii să realizăm că minunile pot fi înfăptuite de fiecare dintre noi. Probabil sunt mulţi cei care au uitat acest lucru şi s-au considerat prea săraci să dăruiască şi să înfăptuiască astfel o minune pentru un suflet aflat în nevoie. Acum, cu doar o zi înainte de Ziua Sfântă, ar trebuie să ne aducem aminte de faptul că un zâmbet nu costă nimic, iar o vorbă bună poate însemna mult mai mult decât un cadou scump. Aceste gesturi simple pot fi transformate în cadouri nepreţuite.

Mai aveţi încă timp să înfăptuiţi minuni. Mai aveţi timp să îi scrieţi lui Moş Crăciun pentru a vă aduce aminte de copilărie. Cu siguranţă, astfel de scrisori au fost date uitării, dar asta nu înseamnă că spiritul sărbătorilor nu există şi că nu ne dorim măcar o mică atenţie împachetată frumos şi ascunsă sub brad.

Tocmai de aceea, noi, oamenii care vă dăruim zilnic „Viaţa liberă”, am încercat în fiecare zi din anul care se pregăteşte să se încheie să le oferim zâmbete tututor cititorilor noştri. Şi pentru că aşa ne stă în caracter, i-am scris şi anul acesta lui Moş Crăciun şi l-am rugat să nu îi uite pe niciunul dintre cititorii noştri.

L-am rugat pe Moş Crăciun să pună în sac, printre altele, o cutie muzicală plină de zâmbete, un stilou care să scrie doar lucruri frumoase, o carte cu sfaturi înţelepte, un borcan plin de linişte şi prăjituri cu aromă de fericire. Trebuie să recunoaştem că l-am rugat pe Moş Crăciun să nu uite nici de noi, redactorii "Vieţii libere", pentru care am cerut doar un sac cu idei bune pentru a putea scrie, în anul care vine, tot ce vă doriţi să citiţi. N-ar strica însă ca, la capitolul acesta, să-i daţi Moşului o mână de ajutor, pentru că fiecare idee venită de la cititorii noştri înseamnă un dar din partea lor.

Nu ştim dacă scrisoarea noastră, ca şi cele pe care v-am îndemnat să le scrieţi, vor ajunge sau nu la Moşu’, dar sperăm ca de Crăciun să se împlinească dorinţele tuturor cititorilor noştri, pe care îi îndemnăm să împartă fiecare bucurie cu cei dragi, pentru că, până la urmă, asta înseamnă magia sărbătorilor.

Citit 2678 ori Ultima modificare Sâmbătă, 26 Decembrie 2015 18:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.