INCENDIU din cauza unui SCURT CIRCUIT la un TELEVIZOR

INCENDIU din cauza unui SCURT CIRCUIT la un TELEVIZOR
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Un scurt circuit electric produs la un televizor putea provoca o adevărată tragedie în casa unui tecucean. Vigilenţa acestuia a limitat însă pagubele. “Am fost solicitaţi pentru a interveni pe strada Tecucii Noi din localitatea gălăţeană Tecuci, unde a luat foc un televizor. Faptul că proprietarul a observat la timp incendiul şi a sunat imediat la 112 a făcut ca pagubele să fie mici”, ne-a explicat maiorul Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi.

În urma incidentului, a ars televizorul, masa de televizor, o uşă şi un metru pătrat de duşumea, a precizat sursa.

Pompierii gălăţeni atrag atenţia asupra faptului că vigilenţa poate evita tragedii. Mai mult, aceştia îi sfătuiesc pe toţi cetăţenii să aibă mare grijă la aparatele electrice şi să nu solicite excesiv instalaţia electrică prin utilizarea simultană a mai multor consumatori electrici care pot depăşi puterea instalației electrice a locuinţei.

Citit 3911 ori Ultima modificare Luni, 28 Decembrie 2015 00:06

2 comentarii

 • postat de Nu-i rău să ai un stingător cu CO2 prin casă, de tip auto, că este mai ieftin.
  Sâmbătă, 26 Decembrie 2015 19:17
  178.138.63.***
  Nu-i rău să ai prin casă un stingător mai ieftin, tip auto cu CO2, chiar și model spray, cumpărat de la un supermarket sau un magazin de profil, pentru a stinge începuturi de incendiu, declanșat de rețeaua electrică suprasolicitată, triple suprasolicitate sau un aparat electronic sau electric defect ce a intrat în scurt circuit.
  0
  6
  Raportează
 • postat de ss
  Sâmbătă, 26 Decembrie 2015 16:24
  5.13.158.***
  Ai nevoie de pompieri pt. un asemenea incendiu? Daca esti acasa il stingi singur fara sa mai faci bazin in propria casa si eventual a vecinilor!
  0
  4
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.