TINERII ŞI ORAŞUL/ Morman de crengi lăsat de izbelişte în parcare

TINERII ŞI ORAŞUL/ Morman de crengi lăsat de izbelişte în parcare
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

După ce zăpezile s-au mai domolit, angajaţii Gospodărire Urbană, la ordinele celor mai mari din Primărie, au ieşit la treabă. Şi cum altceva nu era de făcut - pe străzile în sfârşit destul de bine deszăpezite ale oraşului - într-o dimineaţă, în cartierul Micro 39A, în dreptul blocului Y11 se tăiau de zor copacii! Se înţelege de la sine că un copac uscat, plin de zăpadă, poate pune în pericol viaţa cetăţenilor sau poate reprezenta o ameninţare pentru maşinile acestora, parcate sub el. Aşa că nu comentăm avântul tăietorilor de crengi uscate! Problema e că, după cum ne-am obişnuit, angajaţii la stat duc mai greu o treabă la bun sfârşit: după tăiere, crengile au fost lăsate să se odihnească zile bune în parcarea proaspăt deszăpezită de către posesorii de maşini, care erau supăraţi deja din cauza dificultăţilor întâlnite în trafic. Că de, iarna nu-i ca vara!

Cum fapta bună laudă pe om, şi de această dată situaţia a născut numai cuvinte de "mulţumire" în rândul locatarilor, mai ales că aceştia plătesc cu vârf şi îndesat pentru a avea un oraş curat, frumos şi îngrijit! "Mai bine lăsau copacii aşa, zăpada s-a şi topit pe crengi! Abia am reuşit să deszăpezesc un loc de parcare şi, cât am fost la serviciu, spaţiul liber s-a umplut de crengi uscate”, spune Mihai, în vârstă de 49 de ani.

“Patru zile au stat crengile în parcare: de vineri până marţi. Nu am înţeles de ce le-au mai tăiat, dacă le-au lăsat aici, să ne încurce”, a declarat şi Gabriel, în vârstă de 46 de ani.

“Încercăm şi sper să ne organizam mai bine pe viitor. Au fost nişte priorităţi, am acţionat pe viscol şi am avut mai multe locuri unde a trebuit să tăiem, probabil că oamenii nu s-au încadrat în timp. Vom încerca, pe viitor să evităm astfel de situaţii şi să eliberăm zona imediat ce au loc tăierile”, a declarat Tinca Podaru, directorul Gospodărire Urbană Galaţi.

Citit 1510 ori Ultima modificare Marți, 02 Februarie 2016 11:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.