Acţiune caritabilă/ Seară albastră la chitară cu Mihail Sandu

Acţiune caritabilă/ Seară albastră la chitară cu Mihail Sandu
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Union Jack Studio va găzdui evenimentul „Seară albastră la chitară” organizat de asociaţia „Şi noi suntem copiii voştri”, unde invitatul special va fi Mihail Sandu, cel care a lansat celebra melodie „Mă ucide ea”, care a ajuns un mare hit. Acţiunea caritabilă va avea loc duminică, 6 martie, începând cu ora 20,00.

Născut în Rusia şi crescut în Republica Moldova, Mihail Sandu a absolvit Facultatea de Artă şi Design la Cluj, iar acum se concentrează exclusiv pe cariera sa muzicală.

Evenimentul este dedicat copiilor care suferă de autism, membri ai acestei asociaţii. Datorită dificultăţilor majore, copiii cu autism nu pot învăţa prin utilizarea materialelor educaţionale clasice. Au nevoie de materiale educaţionale create special pentru ei, ţinând cont de modul în care ei pot percepe lumea înconjurătoare.

Obiectivul acestui eveniment este de a strânge fonduri pentru achiziţionare materialelor necesare în logopedie şi terapia ABA, astfel încât, copiii să poată beneficia de tot suportul necesar alături de terapeuţi specialişti.

Intrarea se va face pe baza unei donaţii în valoare de 60 de lei.

Citit 2318 ori Ultima modificare Joi, 03 Martie 2016 16:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.