Ne sesizează cititorii/ Rablele abandonate sufocă oraşul

Ne sesizează cititorii/ Rablele abandonate sufocă oraşul
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

În urma mesajelor primite de la cititori, am aflat că rablele abandonate ocupă locuri de parcare şi pe străzile Universităţii, Roşiori, Oltului (zona Penny) şi Mihail Kogălniceanu. Practic, nu există cartier în Galaţi unde să nu fie măcar câteva rable abandonate, fie în parcare, fie pe trotuare sau, mai rău, chiar pe spaţiile verzi.

În urma iniţiativei cotidianului „Viaţa liberă”, adresate cititorilor, de a ne trimite poze sau adrese unde se află maşini abandonate, gălăţenii au venit în sprijinul instituţiilor locale şi ne-au trimis imagini din mai multe zone în care se află maşini abandonate, atât pe adresa de Facebook cât şi pe cea de email.

Reamintim că pozele pot fi transmise online "Vieţii libere" - la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau printr-un mesaj pe Facebook. Trebuie precizată locaţia şi numele autorului, dacă se doreşte să fie făcut public. Tot pe această cale, le mulţumim celor care s-au implicat şi au răspuns iniţiativei noastre.        

Citit 1942 ori Ultima modificare Duminică, 20 Martie 2016 16:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.