Universitatea "Dunărea de Jos"/ Concurs pentru liceenii pasionaţi de informatică

Universitatea "Dunărea de Jos"/ Concurs pentru liceenii pasionaţi de informatică
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Specializarea Informatică Economică din cadrul Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor a Universităţii „Dunărea de Jos” organizează o nouă ediţie a concursului "Info Smart".

Elevii cu abilităţi în diferite domenii IT sunt aşteptaţi la concurs pe 19 aprilie, începând cu ora 9,00. Competiţia este dedicată liceenilor de la clasele cu profilul matematică-informatică, care au aptitudini pentru dezvoltarea aplicaţiilor informatice. Scopul concursului este de a dezvolta spiritul competitiv şi de a promova elevii cei mai buni în domeniul calculatoarelor. La concurs se vor prezenta 19 lucrări ale elevilor din următoarele instituţii de învăţământ: Colegiul Naţional „Costache Negri”, Colegiul Naţional „A.I. Cuza”, Colegiul Naţional „Mihail Kogălniceanu”, Liceul Teoretic „Dunărea” şi Liceul Teoretic „Ştefan cel Mare” din Rm. Sărat,

Comisia de jurizare va fi formată din reprezentanţi ai companiilor IT partenere şi cadre didactice. Fiecare elev ajuns în faza finală va primi o diplomă de participare şi un premiu în valoare de 100 lei. Cele mai bune lucrări vor fi recomandate pentru publicare. Fondul de premiere, asigurat de firmele partenere, este de 4.400 lei.

Citit 1583 ori Ultima modificare Duminică, 17 Aprilie 2016 17:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.