Sărbătoarea dragostei la Muzical. Premii pentru MIRII DE AUR ai Galaţiului
Foto: În foto, Constantina şi Ion Băldeanu

Sărbătoarea dragostei la Muzical. Premii pentru MIRII DE AUR ai Galaţiului
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

„Aţi ieşit dumneavoastră din case a ieşit şi soarele!”, le-a spus, pe bună dreptate, Teodor Niţă, directorul Teatrului Muzical „Nae Leonard” din Galaţi, celor 95 de cupluri de aur sărbătorite ieri. Fiecare dintre perechile care au împlinit 50, ba chiar şi 56 de ani de căsnicie, a primit din partea Primăriei municipiului Galaţi o diplomă, un buchet de flori şi un cec în valoare de 500 de lei. Şi, la final, un spectacol din partea Teatrului Muzical.

Noi am încercat să aflăm de la câteva cupluri care este secretul longevităţii în căsnicie. Constantina şi Ion Băldeanu: „Cum se ţine o căsătorie 50 de ani? Cu dragoste, cu înţelegere, cu iubire, şi tot ce-i frumos în lume! Numai atunci poţi să ajungi la 50 de ani când vorbeşti frumos şi te înţelegi. Cea mai mare satisfacţie este să ajungi cel puţin la 50 de ani de căsnicie!”.

Maria şi Ştefan Balmuş (foto 1, galerie): „Cu bune, cu rele, au trecut 50 de ani! Dacă a fost sănătate totul a fost bine. Înţelegerea şi iubirea trebuie să fie între ambii parteneri. Dar secretul cel mai important este toleranţa! Soţii să se tolereze unul pe celălalt!”.

Teodora şi Alexandru Aramă (foto 2, galerie): „Multă-multă răbdare, înţelegere perfectă chiar dacă sunt şi nişte probleme de ordin financiar, organizatoric, dar trecem peste! Dar în primul rând toleranţă! Acesta este termenul care trebuie cu sfinţenie respectat şi aproape impus, câteodată, că altfel nu se poate! Cu înţelegere, sinceritate, cu calm, toate se pot înfăptui! Dovadă că, la anii mei, nu am lăsat serviciul de-o parte. Sunt şeful serviciului iluminat public pe municipiul Galaţi!”.

Safta şi Stoian-Panaite Gurău (foto 3, galerie): „Cu înţelegere între noi şi răbdare. Toleranţă şi iubire multă, acestea sunt secretele căsniciei”.

Citit 1825 ori Ultima modificare Miercuri, 25 Mai 2016 19:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.