PAMFLET. Dezvăluiri incredibile despre vizita lui Iohannis

PAMFLET. Dezvăluiri incredibile despre vizita lui Iohannis
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Rubrica Pamflet vă prezintă detalii din culisele vizitei lui Klaus Iohannis la Universitatea „Dunărea de Jos” * Află cum a fost posibil ca pupitrul de la care s-a ţinut discursul nu a reuşit să acopere burta prezidenţială


Jenant! Chiar dacă pupitrul de discurs a fost înălţat, lui Iohannis tot i s-a văzut burta

Situaţie impardonabilă cu ocazia vizitei preşedintelui Klaus Iohannis la Universitatea „Dunărea de Jos”. Deşi staff-ul lui Iohannis le-a cerut celor de la Universitate un pupitru înalt ca să nu se vadă burta prezidenţială, până la urmă şuncile germane tot s-au prăvălit peste ochii audienţei. „Au venit la noi şi ne-au cerut să vadă pupitrul de discurs. Când l-au văzut au intrat în panică. Cică era prea lăsat, prea jos şi se vedea burta preşedintelui. Deci ni s-a cerut să venim cu altul mai înalt sau să îl înălţăm pe cel pe care îl aveam. Ne-am conformat, dar...”, a explicat un membru al Senatului de la „Dunărea de Jos”. Surse din cadrul universităţii spun că burta preşedintelui tot s-a văzut, dar nu pentru că nu s-ar fi rezolvat problema cu pupitrul. „Ori din neatenţie, ori din rea-voinţă, cineva a înălţat podeaua, aşa că ce s-a câştigat cu pupitrul s-a pierdut cu podeaua. Ghinion!”, a explicat o sursă demnă de încredere din cadrul Universităţii. Staff-ul lui Iohannis a fost atât de dezamăgit de situaţia creată, încă s-a decis ca, de-acum înainte, preşedintele să meargă în turneu prin ţară, numai cu propriul pupitru, unul care să îi ajungă până la gât.

Surpriză imensă la discursul lui Iohannis de la „Dunărea de Jos”: nu a adormit nimeni

Gălăţenii au demonstrat încă o dată că sunt mult mai destupaţi decât locuitorii din alte oraşe. La discursul preşedintelui Klaus Iohannis de la Universitatea „Dunărea de Jos” niciunul dintre cei prezenţi nu a dormit. „A fost cu adevărat incredibil. Nici măcar nu a aţipit nimeni vreo secundă. Şi asta e cu atât mai lăudabil pentru participanţi cu cât discursul preşedintelui a fost despre majorarea procentului din PIB pentru Educaţie. Şi ştim cu toţii cât de «vioi» poate fi un astfel de «speech»”, a declarat Marian Buleaşcă, preparator la Universitatea „Dunărea de Jos”. Mai mult, se pare că mulţi dintre cei prezenţi la eveniment chiar au fost interesaţi de ceea ce a avut de spus preşedintele Iohannis. „Am fost pur şi simplu absorbită de ceea ce am auzit. Se vede că are pregătire de profesor. Aşa ceva mai rar întâlneşti. Abia aştept discursul dumnealui de la Revelionul care vine!”, a declarat o studentă de la Psihologie. Au fost, totuşi, oameni care au reuşit să rămână treji din alte motive. „Eu am venit în sală pentru că auzisem că acolo stă un pokemon rar. Iar sala nu se deschide decât pentru astfel de ocazii. Nu am avut de ales, am intrat, am capturat pokemonul şi mi-am văzut apoi de treabă”, a completat un alt student.

Mare pişicher! Cât a fost Pucheanu în concediu, Ciumacenco s-a distrat în fotoliul de primar

Zile de vis pentru politicianul-candidat al Galaţiului, Nicuşor Ciumacenco. Fostul pesedist şi actualul liberal a profitat din plin de zilele de concediu ale primarului numărat la Galaţiului, Ionuţ Pucheanu, şi s-a aşezat comod în fotoliul de primar. „A fost visul lui dintotdeauna. Inclusiv pe vremea lui Nicolae se mai furişa în biroul moşului ca să se simtă şi el om mare”, a comentat unul dintre apropiaţii lui Ciumacenco. Potrivit unor surse din Primăria Galaţi, Nicuşor Ciumacenco a apelat la vechile sale pârghii din PSD şi a cerut să se joace şi el puţin în biroul primarului. „L-am lăsat, că nu aveam nimic de pierdut. Oricum în Primărie nu se face nimic acum, deci... care-i problema? Mai mult, am printat tot felul de hotărâri false şi i le-am adus la semnat, să se distreze şi omul aşa cum se cuvine. Faza mişto a fost când l-am lăsat să facă vreo două audienţe. Ştiţi cum vorbea cu oamenii? Apăsat, frumos, de ţi-era mai mare dragul să-l priveşti. Ca un om mare. Parcă era primar de-adevăratălea”, a comentat şeful PSD Galaţi, Dan Nica. Nicuşor Ciumacenco nu a dorit să facă niciun fel de comentariu pe marginea acestui subiect şi ne-a recomandat, telefonic, să ne ocupăm de subiectele importante ale comunităţii.

Va fi deschis un Centru de Transfuzii la Cudalbi: „Aşteptăm voluntari să doneze alcool”

Cudalbiul intră în epoca modernă. Pentru că în localitate s-au petrecut prea multe tragedii în ultima perioadă, autorităţile au decis să înfiinţeze un Centru de Transfuzii pentru situaţiile de urgenţă. „Aşteptăm voluntarii să vină să doneze alcool pentru depozitele noastre. E nevoie de o mare varietate de alcool pentru că nevoile sunt imense. De exemplu, zilele trecute am avut nu mai puţin de cinci cazuri de insuficienţă alcoolică gravă. Vreo doi era cât pe ce să intre chiar în comă. Dacă am fi avut alcool în depozitele de la Centrul de Transfuzii li s-ar fi injectat imediat in venă şi şi-ar fi revenit. Aşa, era cât pe ce să îi pierdem”, a declarat Mitică Drojdie, directorul Centrului de Tranfuzii. Potrivit conducerii instituţiei, se acceptă orice grupă de alcool: bere, vin, ţuică şi vermut. „Le folosim gradual, în funcţie de nevoi. Dacă starea pacientului este gravă i se face o transfuzie cu alcool, poate chiar cu din ăla dublu rafinat. Dacă e un caz uşor, atunci folosim bere sau vin”, a mai explicat Mitică Drojdie. Oamenii din comună sunt foarte mulţumiţi de investiţia autorităţilor, dar se tem de un singur lucru. „”E bine că s-a făcut, dar eu mă întreb cine o să doneze? Păi nouă nu ne ajunge pentru uzul personal, darămite să mai şi donăm. Doar să vină turişti la noi la Cudalbi”, a spus Mitică Păhărel, localnic.

Klaus Morohannis

Pamflet în versuri

Domnul Tigoare (autoportretul nesimţitului anonim)

Zic: bună ziua, mă numesc domnul Tigoare...

scuip, beau, fumez, mănânc seminţe şi înjur

unde vreau eu şi cum vreau eu...la întâmplare...

şi de părerea voastră, zău, mă doare-n...cot!

 

Sunt un colţar re/cunoscut printre lichele

cu capul sec: şmecheri cretini, cu şlapi şi gugi...

babacii mei mi-s maimuţoi de şapte stele,

convivii mei mi-s cicisbei şi mameluci!

 

Ce învăţare?!...ce smerire?!...ce morală?!...

(nu am nevoie, io-s de „groază”, de „halal”)...

când mă pălesc de gust, de muncă şi de şcoală,

fac alergie, mă ascund în...virtual!

 

Mă simt imun gherţoi în şleahta mea murdară,

am tot ce vreau ziua şi noaptea...şi vă jur:

manipulez/driblez mulţimea voastră chioară,

sunt parazit, mă doare-n bască şi în...cot!

 

Zic: bună ziua, mă numesc domnul Tigoare...

sunt înarmat cu complimente până-n dinţi...

voi m-aţi făcut aşa de prost şi-aşa de mare...

hai, spor la muncă, dragii mei tălâmbi părinţi!

Submarin Cosorescu

Galaţiul în imagini

Vocea cetăţeanului, vocea politicianului

Marius Stan nu are slujbă, dar are principii

 

Eugen Durbacă are mereu aşi ascunşi în mânecă

Eugen Durbacă e prevăzător

A comandat deja unor angajaţi nişte lucrări ştiinţifice

Eugen Durbacă nu se dezmite nici la senectute. Organizat din fire, Eugen Durbacă deja le-a cerut unor angajaţi de la propria televiziune să-i scrie vreo trei lucrări ştiinţifice, pentru orice eventualitate. „Nu se ştie niciodată. Întotdeauna trebuie să fii prevăzător. Până la urmă, nici nu trebuie să depun vreun efort, e suficient să le spun angajaţilor să se apuce de treabă. S-o trezi vreun procuror să facă ceva... Şi vreun judecător să pună botul la vrăjeala procurorului”, a spus Durbacă unor apropiaţi. Surse din anturajul lui Eugen Durbacă spun că politicianul se simte deja vânat, dar nu îşi face griji în ce priveşte eventualele consecinţe. „Dacă mă condamnă la patru ani, fac maximum juma de an de pârnaie. Am totul aranjat. Deja am vorbit şi la Penitenciar, am rezervată o celulă de lux. Practic, gălăţenii nici nu o să-mi simtă lipsa”, a mai povestit Durbacă.

Eugen Curvacă

Baronul Brăilei, Bunea Stancu, vrea la Galaţi

„În Galaţi nu a fost încătuşat nimeni”

Condamnat la închisoare şi deja eliberat din Penitenciar, baronul de Brăila Bunea Stancu deja a anunţat ce va face în perioada următoare. Sătul să tot fie urmărit de autorităţile statului, Bunea Stancu spune că vrea să se retragă într-un loc liniştit, acolo unde politicienii nu sunt niciodată deranjaţi de procurori şi judecători. „O să mă retrag la Galaţi. Văd eu cu ce o să mă ocup. Alegerile au trecut, dar pot oricând să trag nişte sfori ca să ajung vreun director într-o societate publică locală. Apoi, peste patru ani mă bag şi la alegeri, poate devin primar ceva... sau măcar şef la Consiliul Judeţului”, a spus Bunea Stancu imediat după ce a fost eliberat.

Bunea Satancu

Decizie de bun-simţ a lui Dan Nica

„Voi plăti eu cei 1350 de lei daune în «Cazul Stan»”

Şeful PSD Galaţi, Dan Nica, dă dovadă de maturitate atunci când e vorba să îşi asume greşelile. După ce Justiţia i-a dat dreptate lui Marius Stan în cazul invalidării mandatelor sale de Conisiliul Local şi Judeţean, Dan Nica şi-a pus cenuşă în cap. „Recunosc, totul a s-a făcut la îndemnul meu. Eu le-am poruncit oamenilor din PSD să îi invalideze mandatul lui Stan. Ca urmare, îmi asum decizia Instanţei şi voi achita din propriul buzunar daunele pe care trebuie să le primească Marius Stan de la CJ, adică din bani publici. Gălăţenii nu au nicio vină că noi am fist nilte vite încălţate, nişte dobitoci care au vrut să interpreteze democraţia după bunul plac. Recunosc toate acestea şi DA, voi plăti banii”, a spus Dan Nica în cadrul unei conferinţe de presă. Potrivit unor surse din PSD, Dan Nica aşteaptă să intre la Partid primele şpăgi pe actualul mandat ca să poată plăti daunele. „Doar nu vă aşteptaţi să plătească din salariul lui. Când a spus «din propriul buzunar», însemna de la PSD, adică tot din bani publici”, a explicat sursa noastră din Partid.

Dan Golănica

 

Invalidarea alegerilor de la CJ, o decizie riscantă:

„Dacă în urma noilor alegeri iese Bacalbaşa?”

 

Invalidarea alegerilor de la Consiliul Judeţului Galaţi, pe motiv că Marius Stan a fost lăsat ilegal pe tuşă, deschide o adevărată cutie a Pandorei. Oamenii de pe întreg curpinsul judeţului se tem acum că la noile alegeri care vor avea loc ar putea fi ales preşedinte tot Nicolae Bacalbaşa. „Eu nu ştiu ce are Stan ăsta în cap. Cum să ataci deciziile astea, mai ales după ce ai văzut că nu a ieşit Bacalbaşa preşedinte? Înţeleg, ai dreptate, au ignorat democraţia, dar totuşi... când riscurile sunt atât de mari... mai laşi şi tu de la tine... Până la urmă, e vorba despre binele nostru, al tuturor”, a declarat Vasile Costel, cetăţean obişnuit din judeţul Galaţi. Consilierii CJ susţin, însă, că nu există niciun risc în acest sens. Pesediştii au anunţat deja că îl vor vota tot pe Costel Fotea, iar restul oricum nu au candidat. „Ştim care sunt temerile gălăţenilor, însă le garantăm că nu au niciun motiv să îşi facă griji. Mai mult, există chiar speranţa ca, de data asta, să i se invalideze mandatul lui Nicolae Bacalbaşa. Nu avem niciun motiv, doar aşa, ca să ne distrăm”, a spus liderul consilierilor pesedişti.

Teamă de Vacanţă

Klaus Iohannis, dezamăgit de şederea la Galaţi

„Chiar nu am avut pe cine să decorez”

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a suferit o cruntă dezamăgire în vizita sa la Galaţi. Obişnuit să decoreze ce puţin câte o persoană în fiecare vizită, Iohannis nu a avut cui să dea medalii la Galaţi. „Oamenii mei au căutat non-stop. Pur şi simplu nu au găsit pe niciunul demn”, a spus preşedintele.

Oraş Deco(lo)rat

Adevăratul motiv al venirii lui Klaus Iohannis

„Am venit să-mi iau nişte salam de la SIA”

Rubrica Pamflet a „Vieţii libere” a aflat adevăratul motiv pentru care Klaus Iohannis a venit în vizită la Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor. „A auzit că doar aici se mai fac cremwursti după reţeta originală, fără E-uri. Şi-a luat vreo 20 de kile”, a povestit un angajat SPP.

Wurst German


Precizare
Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".
Citit 2039 ori Ultima modificare Sâmbătă, 13 August 2016 10:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.