Fundaţia "Bunul Samaritean" solicită AJUTOR: ”Fiecare copil merită o vacanţă într-o tabără”

Fundaţia "Bunul Samaritean" solicită AJUTOR: ”Fiecare copil merită o vacanţă într-o tabără”
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Fundaţia ”Bunul Samaritean” din comuna Nicoreşti continuă să aducă lumina în casele copiilor din familiile defavorizate. În această vară, organizaţia şi-a propus să trimită 22 de copii de la Centrul de Zi în prima tabără din viaţa lor. Pentru a-i ajuta pe micuţii care nu ştiu ce înseamnă o adevărată vacanţă, reprezentanţii fundaţiei solicită ajutorul gălăţenilor.

Potrivit iniţiatorilor campaniei, aceşti copii ”nu au fost niciodată la munte sau la mare, nu au călătorit cu trenul şi nu au plecat niciodată din satul natal.”

Astfel, costul pentru fiecare copil este de 500 de lei, iar cei care vor să susţină această cauză nobilă îi pot contacta pe Ionel şi Claire Melinte, reprezentanţii Fundaţiei ”Bunul Samaritean” de la Nicoreşti. Aceştia îi vor trimite pe micuţi în tabără până pe data de 20 august.

”Copiii vor avea un program plin, vor învăţa cum să ocrotească natura, să acorde primul ajutor şi lecţii de orientare”, menţionează organizatorii.

Fundaţia “Bunul Samaritean” şi-a început activitatea în anul 2000, în comuna Nicoreşti, judeţul Galaţi, iar din anul 2003 funcţionează ca şi organizaţie non-profit, apolitică, non-guvernamentală.

Asociaţia s-a născut din convingerea că fiecare persoană, indiferent de situaţia materială, poziţia socială sau starea de sănătate, are dreptul la o viaţă demnă şi decentă.

Mai multe detalii despre datele de contact şi fundaţie sunt afişate pe site-ul www.fundatiabunulsamaritean.info.

Citit 1482 ori Ultima modificare Sâmbătă, 13 August 2016 02:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.