Continuă adopţiile din padocul Ecosal

Continuă adopţiile din padocul Ecosal
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Săptămâna trecută au fost adoptaţi trei câini din adăpostul public al Ecosal, potrivit unui anunţ făcut de biroul de presă al societăţii. "Din padocul nostru, căţeii pleacă sănătoşi, vaccinaţi, microcipaţi şi sterilizaţi. Oricine vrea să adopte este binevenit, singurele acte necesare fiind o copie după buletin, o copie după o factură de utilităţi şi o dovadă de venit, pentru a demonstra că poate întreţine animalul", mai susţin cei de la Ecosal.
Adăpostul public Ecosal este situat în bariera Traian, pe strada Zimbrului nr. 1.        

Citit 1413 ori Ultima modificare Joi, 18 August 2016 17:18

1 comentariu

 • postat de A fi om e lucru mare
  Vineri, 19 August 2016 20:56
  5.13.236.***
  Site-ul Ecosalului are un intreg album cu poze ale cainilor adoptati, in ultimii 4 ani, de oameni din Austria, Elvetia, Germania, poze in care apar in bratele stapanilor lor sau ai copiilor. Langa o poza a cainilor in spatele gratiilor de la padoc, apar poze ale lor facute in gradinile caselor unde sunt adoptati acum sau in niste peisaje minunate, de munte.
  Toate acestea au fost posibile pentru ca li s-a oferit sansa de a fi adoptati, iar cei de la Ecosal in grija carora au fost cainii, nu s-au repezit sa-i omoare asa cum au facut cei din Bucuresti.
  Nu ne mai intrebam care-i om si care-i caine, pentru ca se vede de la distanta Galati - Bucuresti.
  0
  1
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.