Evaluaţi acest articol
(10 voturi)
6 comentarii

Marţi, la prânz, pasagerii unui Mercedes negru cu număr de Bucureşti şi cu geamuri fumurii nu mai aveau răbdare să-şi aştepte rândul să urce pe unul din bacurile care treceau din jumătate în jumătate de oră spre Tulcea. La un moment dat, unul dintre ei, o domnişoară, a venit spre birourile conducerii Trecere Bac, susţinând că au o urgenţă! "O avem pe Loredana Groza în maşină şi ne grăbim foarte tare, că avem o cântare la Tulcea", ar fi spus domnişoara, încercând să prindă astfel un loc mai în faţă. Numai că nu s-a putut. I s-a spus că, dacă într-adevăr este o chestiune urgentă, pot lua bacul mic cu o cursă specială, la un tarif de 80 de lei. Însă, Mercedesul negru a rămas cuminte pe mal, aşteptând să-i vină rândul la îmbarcare.
Să fi fost cei 80 de lei o sumă atât de mare încât o artistă de talia Loredanei să nu-şi permită să o plătească? Greu de crezut... Mai degrabă, pare să fi fost vorba de tupeu, cei din maşina neagră cu numere de Capitală încercând, probabil, să-şi facă loc mai în faţă la coadă. Dacă ar fi fost la vreun semafor, poate că ar fi claxonat îndelung şi ar fi depăşit peste linia continuă, grăbindu-se undeva, doar ei ştiu unde. Aşa, însă, la bac, e mai greu cu depăşirile.
Am căutat pe site-urile cu programe ale concertelor, pe paginile web ale ziarelor din Tulcea - nicăieri nu figura un concert al Loredanei la Tulcea în data de 13 septembrie 2016. În concluzie, cel mai probabil, cei de la Trecere Bac au avut de-a face cu un amestec de fiţe şi tupeu, care, de data asta, n-a mers.        

Citit 2819 ori Ultima modificare Miercuri, 14 Septembrie 2016 17:45

6 comentarii

 • postat de Cristinel Luca Duminică, 18 Septembrie 2016 11:42 5.2.205.*** Link la comentariu
  0
  0

  @ACELASI GALATEAN
  Sincer, nu înţeleg ce vă nemulţumeşte. Este evident că, dintre cele două articole menţionate, cel cu şomerii şi salariile lor a fost de mult mai mare impact pentru gălăţeni. De aceea, acel articol a fost şi în deschidere de ziar (varianta tipărită), şi în deschiderea site-ului pentru o zi întreagă. Dar un site este mult mai "viu" decât un ziar tipărit, motiv pentru care articolele postate au o dinamică mult mai mare, sunt înlocuite mai rapid de altele, mai proaspete. Ştiţi asta, cu siguranţă, aşa că, repet, nu înţeleg unde e greşeala.

  Raportează
 • postat de ACELASI GALATEAN Vineri, 16 Septembrie 2016 12:02 78.96.253.*** Link la comentariu
  0
  1

  Domnule Luca, dupa parerea dvs., care problema este mai importanta pentru cititor, subiectul din articolul asta, cu madam care se da in aiureli artistice pe meleagurile noastre, sau subiectul cu multa audienta,"somerii nu vor sa munceasca decat pe salarii mari", care chiar trebuia lasat pe prima pagina!???

  Nu stiu cata deontologie si profesionalism folositi in acest caz, dar este clar, ati pus caruta inaintea cailor, crezand ca asa retyng-ul o sa bata o stire care nu intereseaza pe nimeni, cu una la care interesul cititorului bate retyng-ul...

  Atitudinea dvs. ca ziarist la acest ziar, in aceste spete, astfel de intortichieri valorice luate de la ochiul cititorului, numai pe motive comerciale, parca bantuie prin redactia ziarului la majoritatea jurnalistilor, or inverseaza fara motiv un subiect publicat de mare audienta la cititor, or, pur si simplu il face sa dispara definitiv, dovada ca a deranjat vreo personalitate politica, sau pur si simplu din lipsa experientei jurnalistice.

  Cat despre disparitii pomenesc si de comentariile cititorilor, care, cu aplomb,fara atac la persoana, iata motivul asta trebuie bine detreminat, pune degetul pe rana, de cele mai multe ori in locul jurnalistului, ocazie cu care, comentariile ofera mai multe informatii decat subiectul articolului.

  Daca nu-i asa, dati OK acestui comentariu, eventual oferiti si explicatii!

  Se intelege,sunteti suveran,liber sa decideti cu condeiul, dar numai in mod personal, nu si in numele cititorului, care va este adevaratul stapan.Restul este visare...

  Stiu este greu sa lucreazi la un ziar privat, si mai ales sa-i pui si patalamaua, liber si independent, cand zilnic se incalca aceste deziderate, avand si pretentia sa fie savurat de cititori, cumparat si necriticat!

  Raportează
 • postat de ADYtza74 Vineri, 16 Septembrie 2016 09:47 5.13.187.*** Link la comentariu
  1
  1

  Si daca urca mai repede pe bac nu tot atunci ca si ultimul pleca ?

  Raportează
 • postat de Tralala Vineri, 16 Septembrie 2016 00:31 5.13.132.*** Link la comentariu
  1
  1

  Voi ati citit tot articolul? Se pare ca nu! V-ati multumit doar cu titlul!
  Oricum, daca Loredana chiar ar fi avut concert la Tulcea, se ducea cu avionul ca sunt curse.

  Raportează
 • postat de Catavencu Joi, 15 Septembrie 2016 22:13 213.73.185.*** Link la comentariu
  1
  3

  Chiar la Tulcea?

  Raportează
 • postat de adi Joi, 15 Septembrie 2016 21:06 89.136.185.*** Link la comentariu
  3
  1

  Ce tupeu si nesimtire! O fi dat ea ordin sau s-au dus aia ca sa vorbeasca de capul lor la ghiseu si sa ii faca pe plac Loredanei ca sa se dea mari fata de ea?!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.