Ori fiţe, ori tupeu | A trecut Loredana cu bacul pe la Galaţi?

Ori fiţe, ori tupeu | A trecut Loredana cu bacul pe la Galaţi?
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Marţi, la prânz, pasagerii unui Mercedes negru cu număr de Bucureşti şi cu geamuri fumurii nu mai aveau răbdare să-şi aştepte rândul să urce pe unul din bacurile care treceau din jumătate în jumătate de oră spre Tulcea. La un moment dat, unul dintre ei, o domnişoară, a venit spre birourile conducerii Trecere Bac, susţinând că au o urgenţă! "O avem pe Loredana Groza în maşină şi ne grăbim foarte tare, că avem o cântare la Tulcea", ar fi spus domnişoara, încercând să prindă astfel un loc mai în faţă. Numai că nu s-a putut. I s-a spus că, dacă într-adevăr este o chestiune urgentă, pot lua bacul mic cu o cursă specială, la un tarif de 80 de lei. Însă, Mercedesul negru a rămas cuminte pe mal, aşteptând să-i vină rândul la îmbarcare.

Să fi fost cei 80 de lei o sumă atât de mare încât o artistă de talia Loredanei să nu-şi permită să o plătească? Greu de crezut... Mai degrabă, pare să fi fost vorba de tupeu, cei din maşina neagră cu numere de Capitală încercând, probabil, să-şi facă loc mai în faţă la coadă. Dacă ar fi fost la vreun semafor, poate că ar fi claxonat îndelung şi ar fi depăşit peste linia continuă, grăbindu-se undeva, doar ei ştiu unde. Aşa, însă, la bac, e mai greu cu depăşirile.

Am căutat pe site-urile cu programe ale concertelor, pe paginile web ale ziarelor din Tulcea - nicăieri nu figura un concert al Loredanei la Tulcea în data de 13 septembrie 2016. În concluzie, cel mai probabil, cei de la Trecere Bac au avut de-a face cu un amestec de fiţe şi tupeu, care, de data asta, n-a mers.        

Citit 3230 ori Ultima modificare Miercuri, 14 Septembrie 2016 17:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.