Spectacolul pentru micuţa Denisa a fost un SUCCES
Foto: Foto ”Viața liberă”, Marius Prisacariu

Spectacolul pentru micuţa Denisa a fost un SUCCES
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Ieri, la Teatrul Muzical „N. Leonard” gălăţenii au demonstrat încă o dată, că nu rămân indiferenţi la problemele semenilor lor. De data aceasta, o serie de artişti locali ca formaţia Stirex, actorul Vlad Vasiliu, balerina Patricia Grozavu şi cântăreţii Maria Petcu, Dragoş Ioniţă, Cătălina Gheorghiu şi Ştefania Chiriţă au susţinut momente excepţionale pentru cazul micuţei Denisa.

„Fata mea s-a născut aparent sănătoasă, dar la vârsta de cinci luni, medicul pediatru m-a trimis la neurolog, pentru că nu putea sta în picioare. Acolo i s-a administrat un tratament în urma căruia aceasta a făcut primele spasme, care ulterior au fost numite crize epileptice. De-a lungul timpului, i s-au administrat mai multe tratamente, care mai rău i-au făcut. Acum vrem să facem noi investigaţii, pentru a-i identifica un diagnostic clar şi un tratament corespunzător. Am făcut deja o serie de investigaţii în Italia. E prima dată după 14 ani când oamenii s-au mobilizat pentru noi. Nu am cuvinte să le mulţumesc”, ne-a mărturisit Adina Ţifui, mama fetei, cu ochii în lacrimi.

La finalul serii, spectacolul s-a dovedit a fi un adevărat succes, strângând ropote de aplauze şi lacrimi de fericire.

„Denisa este verişoara mea şi am încercat dintotdeauna să o ajut. Gălăţenii au fost extraordinari de receptivi. S-a strâns suma de 6.500 de lei. Sunt la primul spectacolul de acest fel, dar sper să fie şi altele de acum înainte. Sper să o putem salva pe Denisa”, ne-a mărturisit Andreea Bîrlea.

Citit 3093 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Noiembrie 2016 15:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.