Sărbătoare pe mesele celor săraci | Meniu special la Cantina de Ajutor Social

Sărbătoare pe mesele celor săraci | Meniu special la Cantina de Ajutor Social
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Pentru toţi gălăţenii dornici de distracţie, petrecerea de Serbările Oraşului va fi pe Faleză, la concerte. Cei mai necăjiţi dintre semenii noştri vor avea parte de un pic de bucurie şi pe mese, pentru că meniul rece, pregătit de autorităţi, este unul de sărbătoare.

Potrivit unui comunicat de presă remis de Primăria municipiului Galaţi, cei 650 de beneficiari ai Cantinei de Ajutor Social vor avea parte de un meniu special în perioada 30 noiembrie - 5 decembrie, de Zilele Galaţiului. Astfel, pe lângă pâine, margarină, orez şi zahăr, ulei, fasole păstăi, pastă de tomate, cartofi, ceapă şi morcovi, asistaţii vor primi câte un pui grill şi o tavă de mici de persoană, lebăr, şuncă presată, caşcaval, brânză topită, precum şi dulceaţă, ciocolată, napolitane şi cozonac.

Produsele se vor distribui luni şi marţi, 28-29 noiembrie, la sediul Cantinei de Ajutor Social Galaţi.

Dincolo de mărinimia autorităţilor, care s-au gândit că poate nevoiaşii oraşului vor pofti şi vor înghiţi în sec pe lângă restaurantele în aer liber care vor fi amenajate pe Faleză, trebuie spus că beneficiarii primesc hrană rece deoarece în perioada 30 noiembrie - 4 decembrie bugetarii Cantina de Ajutor Social nu lucrează!

Citit 3393 ori Ultima modificare Duminică, 27 Noiembrie 2016 17:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.