Kiwanis i-a plimbat pe elevii de la Bălăbăneşti în ”ţara lui Moş Nicolae”

Kiwanis i-a plimbat pe elevii de la Bălăbăneşti în ”ţara lui Moş Nicolae”
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

De unde să-l iei pe Moş Nicolae, acum când toţi copiii ar dori să se întâlnească cu el că să le spună cât de cuminţi şi silitori au fost în cursul anului şi să vadă dacă Moşul apreciază acest lucru? Ca şi în alţi ani, a trebuit să se apeleze la intermediari. Clubul Kiwanis Galaţi s-a oferit bucuros să fie mesagerul Moşului pentru copiii din Bălăbăneşti, care şi-au exprimat dorinţa de a vizita Galaţiul, pe care unii nu l-au văzut niciodată, şi de a vedea un "loc de joacă” despre care au auzit că s-ar găsi la oraş, astfel de săli fiind una dintre plăcerile cele mai mari pe care le au copiii norocoşi că nu s-au născut la ţară.

Astfel, luni, 5 noiembrie, un grup de 20 de copii din satul Bălăbăneşti, însoţiţi de profesoara Cristina Azzola, au ajuns la locul de joacă Kids Zone, unde sponsorii cu inima mare le-au făcut o primire călduroasă, ca de Moş Nicolae. Sponsorii Lia Shop şi SC Agress Business Company SRL au asigurat masa, băuturile şi dulciurile pentru copii, iar Kids Zone le-a pus la dispoziţie locul de joacă, unde au petrecut clipe pe care nu le vor uita niciodată.

Clubul Kiwanis Galaţi, organizatorul evenimentului, le-a cumpărat hăinuţe de iarnă, la care s-au adăugat punguţe cu dulciuri şi jucării. Greu am putut să-i convingem că, după o plimbare prin Galaţi, trebuie să se întoarcă în satul lor, deoarece mini-vacanţa s-a terminat, dar poate că Moşul le va pregăti şi alte surprize.

Citit 1458 ori Ultima modificare Marți, 06 Decembrie 2016 18:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.