Evenimentul „Vise pe gheaţă” dedicat copiilor cu autism

Evenimentul „Vise pe gheaţă” dedicat copiilor cu autism
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Asociaţia de Sprijin pentru Părinţi şi Copiii cu Autism - APCA Galaţi, în parteneriat cu Fundaţia Sportul Gălăţean şi Liga Studenţilor Galaţi, organizează vineri, 23 decembrie, între orele 17,00-19,00, la Patinoarul Artificial ”Dunărea”, evenimentul caritabil ”Vise pe gheaţă” - ediţia I.

Cei care doresc să patineze şi, în acelaşi timp, să facă fapte bune, sprijinind proiecte importante în 2017, pentru familiile copiilor cu autism, trebuie să ştie că preţul biletului de intrare este 30 de lei, în cost fiind incluse şi patinele. În incinta patinoarului vor fi amplasate urne de donaţii, pentru cei care vor să-şi exprime solidaritatea cu această idee îndrăzneaţă, chiar şi ca simpli spectatori, precum şi o expoziţie de produse hand-made, realizate de voluntarii APCA.

Toate fondurile strânse vor reprezenta un sprijin important în creionarea celui mai frumos vis de iarnă pentru familiile copiilor cu autism ajutate de APCA: tabăra pentru copii cu nevoi speciale "Zâmbete pe schiuri", ediţia a III-a, 2017. Iniţiativa, materializată pentru prima oară în 2015, are ca scop principal facilitarea incluziunii sociale a copiilor cu nevoi speciale (autism, ADHD, Sindrom Down, tulburări socio-emoţionale, etc), alături de optimizarea relaţiei acestora cu familiile din care provin, stimularea încrederii în sine, oportunitatea grupurilor vulnerabile de copii de a practica sporturi de iarnă, sprijin moral pentru părinţii acestora.

Citit 1086 ori Ultima modificare Joi, 22 Decembrie 2016 18:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.