UPDATE AVARIE CET | Un gălăţean a lăsat câteva sute de apartamente fără căldură şi apă caldă
Foto: Foto ”Viața liberă”, Marius Prisacariu

UPDATE AVARIE CET | Un gălăţean a lăsat câteva sute de apartamente fără căldură şi apă caldă
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

UPDATE, ora 16,50 Societatea de termoficare anunţă că „la această oră, echipe ale Calorgal întreprind manevrele necesare pentru ca punctele termice afectate de lucrarile de reparaţii la magistrala SC Electrocentrale SA Galaţi derulate pe parcursul zilei să revină la parametrii normali de funcţionare.Estimăm că durata acestor manevre nu va depăşi o oră şi jumătate. Mulţumim consumatorilor pentru înţelegere şi partenerilor pentru operativitatea cu care au remediat defecţiunea de pe magistrala CET”, a transmis Mihai Costache, purtătorul de cuvânt al Calorgal.


UPDATE, ora 14,40 CET reia furnizarea de agent termic. Lucrările s-au încheiat | Reprezentanţii Electrocentrale ne-au declarat că, în jurul orei 17,00, gălăţenii afectaţi de avaria de pe strada Stelei vor beneficia din nou de căldură şi apă caldă furnizate în sistem centralizat. Ion Stanciu, şef Serviciu Mentenanţă, a precizat că, în prezent, se fac manevrele pentru umplerea instalaţiei şi repunerea în funcţiune a sistemului. "Am făcut tot posibilul ca oamenii, atunci când se întorc de la serviciu, să beneficieze de energie termică", a subliniat reprezentantul CET.


UPDATE, ora 12,30 Conducerea Electrocentrale ia în calcul acţionarea în instanţă a gălăţeanului care a provocat avaria de pe strada Stelei. Reprezentanţii producătorului de agent termic primar vor face o evaluare a pagubelor provocate de instalaţia improvizată şi vor solicita în instanţă recuperarea prejudiciului.


UPDATE, ora 11,00 - Dorel face ravagii, mai nou, de acasă. Avaria cu care se confruntă Electrocentrale  a fost provocată de un gălăţean inconştient, care, în urmă cu ceva timp, şi-a făcut o instalaţie improvizată pentru scurgerea apei reziduale. Practic, cantităţi însemnate de reziduuri s-au scurs în canivoul care adăposteşte reţeaua CET şi au provocat distrugerea unei porţiuni din conductă. Conform reprezentanţilor Electrocentrale, furnizarea de agent termic a fost sistată pentru şase puncte termice.


AVARIE CET. Căldura şi apa caldă, sistate pentru mii de gălăţeni | Aproape 2.000 de apartamente din cartierele gălățene Aurel Vlaicu, Piaţă şi Zona Veche a oraşului nu mai primesc căldură şi apă caldă din cauza unei avarii survenite la reţeaua Electrocentrale de pe strada Stelei, pe segmentul cuprins între strada Rizer şi intersecţia cu strada Războieni. Potrivit purtătorului de cuvânt al Calorgal, Mihai Costache, avaria afectează 14 puncte termice, care alimentează 1.900 de apartamente branşate şi locuite din 24 de asociaţii de proprietari.

„Ne cerem scuze consumatorilor afectaţi. Calorgal SA va relua furnizarea de agent termic la parametrii normali în zonele afectate deîndată ce vor fi încheiate lucrările de reparaţii la magistrala SC Electrocentrale SA”, a precizat Mihai Costache.

Ion Stanciu, şef Serviciu Mentenanţă al Electrocentrale, ne-a declarat că reprezentanţii producătorului de agent termic primar lucrează, în acest moment, la repararea conductei avariate. Acesta estimează că lucrările vor fi finalizate până în ora 15,00.

Citit 10301 ori Ultima modificare Vineri, 30 Decembrie 2016 02:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.