Accidente din cauza vitezei, pe drumurile din Galaţi

Accidente din cauza vitezei, pe drumurile din Galaţi
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Două evenimente rutiere a căror cauză comună a fost viteza pe carosabil alunecos au avut loc în judeţul Galaţi, în aceeaşi zi.

Primul s-a petrecut la Nămoloasa, unde o femeie de 41 de ani, aflată la volanul unei maşini, nu a adaptat viteza la carosabilul acoperit cu gheaţă, autoturismul derapând şi lovind un pieton de 33 de ani care mergea pe marginea drumului. În urma impactului, tânărul a fost rănit uşor. Poliţiştii spun că femeia de la volan nu consumase alcool, dar că pietonul se afla într-o stare de ebrietate destul de avansată, el având o alcoolemie de 0,72 la mie în aerul expirat. Agenţii fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Câteva ore mai târziu, un accident produs tot pe fondul vitezei a avut loc în Galaţi, pe strada Siderurgiştilor. Un şofer de 25 de ani, care se deplasa la volanul maşinii dinspre Ultimul Leu către IREG, a nu a redus viteza în apropierea intersecţiei cu Gheorghe Doja şi a frânat la semafor în ultimul moment. Maşina a derapat şi a lovit puternic stâlpul semaforului, în urma impactului conducătorul auto fiind rănit. Poliţiştii îl cercetează acum pentru vătămare corporală din culpă.

Citit 2203 ori Ultima modificare Sâmbătă, 21 Ianuarie 2017 09:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.