Cât mai COSTĂ laptele praf pentru copii

Cât mai COSTĂ laptele praf pentru copii
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

De foarte multe ori mămicile aleg varianta de lapte praf pentru copii, fie pentru că nu mai pot alăpta, din cauza stresului, fie din alte motive. Cert este că varietatea produselor existente pe piaţă produce adesea dileme în rândul celor care au decis să îşi hrănească bebeluşul cu formula de lapte praf. Pentru a putea face o alegere corectă, mămicile ar trebui să se informeze din surse obiective şi variate şi ar trebui să ştie, care sunt tipurile de formulă existente pe piaţă (e vorba de compoziţia lor).

Mămicile ar trebui să ştie că vârsta bebeluşului este primul criteriu ce trebuie avut în vedere. Producătorii de formulă de lapte dozează atent conţinutul nutriţional al produsului în funcţie de nevoile pe care le are bebeluşul.

Pentru a vă oferi câteva indicii ne-am decis să dăm o raită prin supermarketuri şi am făcut o listă cu preţuri.

De exemplu, în Careffour, puteţi găsi lapte de la Nestle Junior atât pentru copiii de 1-2 ani, cât şi pentru cei de 2-3 ani, la preţul de 46 de lei (21 de porţii).

De la Bebelac, puteţi cumpăra lapte pentru cei cu vârsta cuprinsă între şase luni şi maximum un an la preţul de 14 lei (300 de grame). 

Şi cei de la Milupa au oferte pentru copiii cu vârste cuprinse între 1 şi 3 ani la 32 de lei (500 de grame).

O altă variantă pentru mămici este cea de la Nan lapte praf premium. Aici găsim lapte praf pentru cei de până un an la 54 de lei, Nestle Nan 2 (continuare) la 59 de lei, Nestle Nan Confortis la 69 de lei, dar şi Nestle pentru copii cu vârsta cuprinsă între 2 şi 3 ani la preţul de 53 de lei.

Pentru copiii care au intoleranţă la lactoză mamele pot cumpăra lapte de la Aptamil la doar 42 de lei.

La Kaufland găsiţi lapte din gama Hipp combiotic pentru copiii cu vârsta cuprinsă între şase luni şi 3 ani la preţul de 29 de lei.

De la Plasmon puteţi cumpăra lapte pentru cei de vârsta de un an la 60 de lei. În schimb, aici laptele de la Nestle Nan este mai ieftin, costând 46 de lei, iar cel de la Nestle Junior doar 40 de lei. Tot în Kaufland puteţi găsi Nestle Nan fără lactoză pentru nou născuţi la 46 de lei.

Citit 2789 ori Ultima modificare Sâmbătă, 28 Ianuarie 2017 02:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.