TINERII ȘI ORAȘUL. Semnal | Intrarea din spatele Cimitirului "Eternitatea", o zonă periculoasă

TINERII ȘI ORAȘUL. Semnal | Intrarea din spatele Cimitirului "Eternitatea", o zonă periculoasă
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Pentru cei care au rude ce îşi dorm somnul de veci în spatele bisericii, intrarea în Cimitirul "Eternitatea" se face de pe strada Nufărului, printr-o alee care măsoară circa 50 de metri. La sărbătorile mari sau în zilele de duminică, când oamenii se grăbesc să ajungă la morminte, să aprindă o lumânare, aleea, atât de îngustă, încât nu încap două persoane una lângă alta, e supra-aglomerată. Mai nou, din cauza zăpezii, poteca e plină de gropi, iar asfaltul e sfărâmat, lucru care face drumul şi mai anevoios. Culmea e că potecuţa delimitează două zone aparent opuse. Una este curtea Ecosal, serviciu specializat în salubritate stradală, a doua e o suprafaţă aflată în paragină, plină de vegetaţie înaltă şi uscată, cu deşeuri împrăştiate peste tot, ca un început de groapă de gunoi. La toate acestea se adaugă faptul că poteca e iluminată slab, iar când e seară aproape că nu se poate circula pe acolo.

“Nu e foarte comod să trec pe aici, e o zonă sinistră, mai ales pe seară. Dar ajung mult mai repede la mormânt, pentru că e chiar pe ultima parcelă şi mi-e mai uşor, decât să ocolesc tot cimitirul. Acum ar trebui reparată puţin, pentru că, de la zăpadă, sunt gropi”, a mărturisit o doamnă care locuieşte la blocurile din zonă.

Aleea e utilă, aşa că nu ar fi rău ca cei de la Ecosal să se uite puţin la terenul de vizavi, plin de gunoaie, iar cei responsabili să o repare şi să pună măcar un bec în plus în zonă.

Citit 2300 ori Ultima modificare Luni, 06 Februarie 2017 18:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.