Bunătăţi pentru asistaţii sociali ai primăriei

Bunătăţi pentru asistaţii sociali ai primăriei
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Peste 500 de persoane au primit alimente tradiţionale de Paşte de la Cantina de Ajutor Social. Drob, carne de pui, orez, zahăr, salam, ouă, mici, dar şi cozonac s-au numărat printre bunătăţile primite de asistaţii sociali. Mulţi dintre cei care au venit la cantină ne-au mărturisit că, fără aceste alimente, nu ar fi avut mare lucru pe masa de Paşte. „Aş fi pus pe masă ce dădea Dumnezeu. Suntem foarte mulţumiţi că am primit aceste alimente”, ne-a mărturisit una dintre femeile venite să îşi primească ajutorul de la cantină.

Pe lângă bucuria copiilor, care au primit dulciuri, mulţumirea adulţilor a pălit. Cei mici au primit ouă de ciocolată, dar şi multe alte dulciuri, toate menite să le aducă un zâmbet pe buze. Din cei aproximativ 570 de asistaţi sociali, 75 la sută sunt copii, aşa că angajaţii Cantinei de Ajutor Social se gândesc de fiecare dată să aibă în pachete şi dulciuri.

Cantina de Ajutor Social a Primăriei asigură hrană caldă şi pentru gălăţenii evacuaţi din casele lor în urma exploziei de la blocul G5.        

Citit 2057 ori Ultima modificare Joi, 13 Aprilie 2017 18:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.