Mii de mesaje în cel mai mare puzzle

Mii de mesaje în cel mai mare puzzle
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Asociaţia de Sprijin pentru Părinţi şi Copii cu Autism organizează pe 1 iunie, de Ziua Internaţională a Copilului, evenimentul „Record pentru autism: mii de mesaje în cel mai mare puzzle”. Campania „Record pentru autism” se va încheia cu un eveniment public în aer liber, de mare amploare, pe 1 iunie. Sunteţi aşteptaţi în număr cât mai mare alături de familiile şi părinţii copiilor afectaţi de autism, să potriviţi piesa voastră într-un puzzle uriaş al curajului şi al solidarităţii.

Puteţi achiziţiona, de la sediul Asociaţiei de Sprijin pentru Părinţi şi Copii cu Autism sau de la partenerii care acceptă să le vândă în scop caritabil, piese uriaşe de puzzle, special concepute pentru acest eveniment, pe care le veţi putea personaliza cu mesajul şi numele dumneavoastră, toate în sprijinul acestei cauze speciale. Puteţi achiziţiona câte piese de puzzle doriţi, de la sediul asociaţiei (strada Maior Iancu Fotea, nr.3) în schimbul unei donaţii de 20 de lei pentru fiecare, sumă în schimbul căreia veţi primi un bilet pe care îl puteţi păstra ca amintire a acestui act de bunătate.

Pentru mai multe informaţii legate de eveniment sau bilete, puteţi contacta asociaţia pe adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. şi la numerele de telefon 0741. 635. 092 (Cristina Ghizdăvescu) sau 0752. 675. 454 (Nicoleta Lupoae).         

Citit 2865 ori Ultima modificare Luni, 15 Mai 2017 18:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.