Ce SURPRIZE pregăteşte Centrul Comecial Auchan pentru princhindei, de ziua lor

Ce SURPRIZE pregăteşte Centrul Comecial Auchan pentru princhindei, de ziua lor
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Până pe 10 iunie, Centrul Comecial Auchan a pregătit un program plin de activităţi creative şi distractive, pentru a sărbători bucuria copilăriei alături de cei dragi. Pe 1 iunie, la ora 16,00, centrul comercial îi aşteaptă pe micuţi cu o serie de surprize, printre care un atelier inedit de pictură pe napolitane. Totul va culmina cu spectacolul special „Scufiţa Roşie”, oferit, la ora 17,00, de Teatrul de Păpuşi „Gulliver”.

În zilele de 3 şi 10 iunie, între orele 17,00 şi 19,00, copiii şi adulţii sunt invitaţi să se joace şi să se distreze împreună, să inventeze povești, să construiască, să picteze, să modeleze şi nu numai. Centrul comercial le pune la dispoziţie spaţiul, jocurile, atmosfera, dar mai ales, buna dispoziţie şi cheful de joacă, într-o doză extinsă pentru întreaga familie.

De asemenea, în fiecare sâmbătă, între orele 11,30 şi 13,30, vizitatorii Centrului Comecial Auchan sunt aşteptaţi să se bucure de o şedinţă foto dedicată familiei lor, realizată de un fotograf profesionist.

Pentru familiile iubitoare de tehnologie, Centrul Comecial Auchan a creat aplicaţia prin care strângi toată familia la joacă, pe structura celebrului joc 2048. Familiile care câştigă sunt răsplătite cu un kit de joacă pentru toţi cei dragi, ce conţine o colecţie de opt provocări amuzante şi un joc de rummy.

Citit 2850 ori Ultima modificare Miercuri, 31 Mai 2017 17:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.