Arta în stradă

Arta în stradă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Expoziţia cu vânzare de artă decorativă şi bijuterii organizată de Sfânta Maria de către Fundaţia “Inima de Copil” a fost un succes. Gălăţenii au venit să admire, dar şi să cumpere obiectele realizate de tinerii cu nevoi speciale în cadrul atelierului de art-terapie al fundaţiei.

Atracţia faţă de obiectele făurite manual de micii artişti a fost sporită de tombola cu premii pusă la cale de „Inimă de Copil” în parteneriat cu firma ASIL Cosmetics din Galati.

“A fost un sprijin important cel oferit de ASIL, iar cei care au primit şerveţelele, participanţii la tombola, le-au apreciat mult, mai ales ca era destul de cald. De asemenea, baloanele au făcut deliciul copiilor care au venit sa ne vadă”, ne-a declarat Cristiana Toma, coordonatorul expoziţiei.

Artiştii speciali ai fundaţiei au deja clienţi fideli, care au mai cumpărat bijuterii şi obiecte decorative şi cu alte ocazii. Suma strânsă în urma acţiunii - 310 lei, nu este una foarte mare, dar a însemnat enorm pentru tinerii artişti. I-a ajutat pe tineri să înţeleagă că această activitate poate reprezenta în timp o sursă de venit pentru ei. Suma va servi la cumpărarea de materiale pentru atelier.

„Ne bucurăm ca oamenii încep sa aprecieze din ce în ce mai mult obiectele lucrate manual şi că înţeleg să susţină astfel şi o cauză socială. Tuturor le mulţumim! Atelierul face parte dintr-o serie de proiecte şi servicii dezvoltate de “Inimă de Copil” pentru a-i sprijini pe tinerii în dificultate, şi este finanţat de Fondul Global de Luptă Împotriva HIV/SIDA, Tuberculozei şi Malariei, prin intermediul partenerilor noştri, Fundaţia Romanian Angel Appeal din Bucureşti”, ne-a declarat Anca-Aurora Chiosea, responsabil comunicare Fundaţia “Inima de Copil”.

Citit 803 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.