Cât timp se mai menţin restricţiile pe strada Traian

Cât timp se mai menţin restricţiile pe strada Traian

Marius Negri
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
2 comentarii

Pe 20 martie, Primăria municipiului Galaţi anunţa că, până pe 15 iunie, se închide circulaţia rutieră pe tronsonul cuprins între strada Brăilei şi strada Tecuci, pentru realizarea lucrărilor de modernizare.
Cum data de 15 iunie a fost săptămâna trecută, am fost curioşi să aflăm când se va finaliza investiţia şi cât timp va mai fi menţinută restricţia de trafic. Potrivit răspunsului primit, lucrările vor dura până pe 15 iulie şi tot până atunci va fi menţinută şi restricţia de circulaţie.
Ce-ar mai fi de spus? Poate doar că, potrivit documentului pe care Primăria Galaţi ni l-a furnizat, la solicitarea noastră, la începutul acestui an, lărgirea carosabilului străzii Traian avea ca termen de finalizare 12 martie 2017, termen care nu a fost nici el respectat. Rămâne de văzut dacă de la 15 iulie şoferii vor putea rula pe toate cele patru benzi ale străzii.
Cert este că valoarea totală a contractului de lucrări este de 3.715.404 lei cu TVA.        

Citit 2377 ori Ultima modificare Joi, 22 Iunie 2017 18:00

2 comentarii

 • postat de Gabriela Vineri, 23 Iunie 2017 19:11 Link la comentariu
  0
  2

  Dar acolo unde e pancarda cu datele proiectului si cu imaginile, acolo ce se face? Ca vad ca langa au asfaltat strada, dar acolo nu trebuiau sa darame pancarda cu datele proiectului si sa repare trotuarul, sau macar sa planteze gazon, copaci, ceva? Sau poate ca si acolo trebuiau sa asfalteze si sa faca vreo cateva locuri de parcare. Desi spatiu verde, copaci mi se pare mult mai inspirat si mai indicat sa faca acolo. Si ce au lasat acolo? Ce-i ala? Un gard rosu de plasa?

  Raportează
 • postat de Respectul faţă de muncă Vineri, 23 Iunie 2017 13:03 Link la comentariu
  0
  9

  Până când Primăria Galaţi nu va înţelege şi nu va învăţa să-şi facă ea însăşi datoria şi să bage penalizări/SANCŢIUNI firmelor ce nu respectă contractele şi TERMENELE DE FINALIZATE stipulate în acele contracte nu vom avea nicioadată termene de finalizare respectate şi bun simţ din partea acestor firme. PENALIZAŢI FIRMELE CE NU RESPECTĂ TERMENELE DE FINALIZARE A PROIECTELOR ŞI DOAR ATUNCI VOM AVEA PARTE DE BUN SIMŢ DIN PARTEA LOR, DAR MAI ALES DE TERMENE DE FINALIZARE RESPECTATE.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.