Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Galaţi intenţionează să demareze o serie de lucrări pentru reabilitarea infrastructurii Biroului Vamal de Frontieră Galaţi-Giurgiuleşti, scopul fiind cel de reoperaţionalizare a sistemului mobil de scanare tip Roboscan.

Printre lucrările dorite a se efectua se numără reabilitarea platformei de beton pe care se deplasează sistemul mobil de scanare, cât şi autotrenurile supuse scanării, cu o suprafaţă de aproximativ 520 de metri pătraţi. După finalizarea îmbrăcăminţii asfaltice se solicită şi realizarea marcajelor rutiere cu vopsea albă, ecologică, reflectorizantă. DGRFP vrea şi extinderea sistemului de iluminare publică, cel existent neasigurând lumina necesară pentru desfăşurarea în condiţii optime a activităţii de control pe timpul nopţii.

Suma maximă pe care DGRFP Galaţi este dispusă să o cheltuiască pentru aceste lucrări de reabilitare la Vama Giurgiuleşti este de 126.050 lei, fără TVA.

Citit 2141 ori Ultima modificare Duminică, 18 Iunie 2017 20:17

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.
ATENTIE: Comentariile nu se mai publica automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.