Staţii de autobuz neîngrijite

Staţii de autobuz neîngrijite
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

"Viaţa liberă" continuă incursiunile pe străzile Galaţiului, pentru a vă arăta modul în care se prezintă staţiile de autobuz din oraş. De această dată, am ales să ne oprim la "Grădina Publică", "Cămine Studenţeşti" şi "Bloc Ialomiţa", toate aflate pe strada Domnească.

Din păcate, niciuna dintre acestea nu beneficiază de refugiu, oamenii fiind nevoiţi să suporte soarele arzător sau ploile torenţiale. Singura opţiune rămâne adăpostirea sub copaci sau la magazinele din apropiere, dacă acestea există.

Staţia "Grădina Publică" nu beneficiază decât de două bănci şi un chioşc pentru bilete. Despre hărţi cu traseele autobuzelor sau orarul acestora nici nu poate fi vorba. La căminele studenţeşti, situaţia e mult mai gravă. Acolo nu există decât o bancă, nici urmă de refugiu, chioşc pentru bilete sau hărţi. Cât despre staţia "Bloc Ialomiţa", singurele "facilităţi" sunt o bancă şi tăbliţa care anunţă că acolo poţi aştepta un autobuz.

Situaţia respectivă continuă de ani de zile şi nu sunt semne că ar putea fi remediată. Norocul, dacă poate fi numit astfel, al celor ce aleg să aştepte acolo un mijloc de transport în comun este umbra răcoroasă şi deasă dată de copacii din jur. Fără ea, oamenii ar trebui să stea în soare, pentru că nu există niciun loc pentru adăpostire.

Gălăţenii mai speră totuşi că autorităţile vor lua măsuri şi vor avea grijă de staţiile de autobuz.

Pentru sesizări cu privire la situaţia staţiilor de autobuz, vă aşteptăm mesajele pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..        

Citit 1677 ori Ultima modificare Vineri, 23 Iunie 2017 18:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.