Eleganţă pe două roţi | FOTO

Eleganţă pe două roţi | FOTO
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Zeci de bicicliste, frumoase şi cochete, au invadat Faleza Dunării, ieri, pentru promenada lor. Evenimentul, organizat pentru al cincilea an consecutiv, de Clubul de Ciclism Galaţi (CCG), s-a bucurat de admiraţia publicului, prezent în număr mare în zona preferată de promenadă a gălăţenilor.

"Prin aceste acţiuni, încercăm să promovăm ciclismul ca stil de viaţă sănătos. Dacă noi, băieţii, suntem mai curajoşi, iar prezenţa doamnelor şi domnişoarelor pe pistele de ciclism este una mai timidă, iată că, astăzi, acestea ne-au arătat că se poate să fii elegantă, chiar şi pe două roţi. Ne-am aşteptat la mai multă lume, dar poate pentru faptul că deja suntem în vacanţă prezenţa a fost ceva mai redusă. Asta nu a diminuat însă cu nimic bucuria şi eleganţa momentului", a spus Sorin Stanciu, unul dintre organizatorii CCG.

Printre zecile de frumuseţi am putut-o remarca pe cea mai tânără participantă. Ilinca are doar cinci luni şi deja se află la a doua prezenţă la promenadă. "Azi nu am mai reuşit să îmi decorez bicicleta, cred că nici nu mai era nevoie, când am aşa o frumuseţe de floare. Anul trecut, am pedalat tot cu ea, dar dintr-o altă postură, aceea de viitoare mămică. Pentru ediţia următoare, deja ne gândim la un coşuleţ pe bicicletă pentru ea", ne-a declarat mama Ilincăi.

La finalul promenadei, toate participantele au fost câştigătoare, iar cele mai norocoase au primit, în urma unei tombole, premii din partea sponsorilor evenimentului.

Citit 2365 ori Ultima modificare Luni, 26 Iunie 2017 10:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.