Mai rău ca în India?

Mai rău ca în India?

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
3 comentarii

Un gălățean care locuiește în cartierul Micro 17 a sunat la redacție, vineri după-amiază, nemulțumit că furnizarea apei a fost întreruptă fără niciun avertisment. ”Am vrut să fac un duș și nu aveam apă la robinet, deși nimeni nu ne-a anunțat nimic. Nu se poate așa ceva! Am intrat pe site-ul Apă Canal, am sunat la toate numerele de telefon pe care le-am găsit, dar nu a răspuns nimeni. De trei ani lucrez în India, dar vreau să vă spun că în Galați a ajuns să fie mai rău ca acolo”, ne-a spus gălățeanul.

Apă Canal Galați nu anunțase nicio lucrare programată care să afecteze, vineri, furnizarea apei în cartierul Micro 17. Mai mult, nici la rubrica ”Jurnal intervenții” de pe site-ul companiei nu apărea vreo avarie care să fi afectat consumatorii din zona respectivă.

Citit 9088 ori Ultima modificare Sâmbătă, 15 Iulie 2017 11:31

3 comentarii

 • postat de Andreea Sâmbătă, 15 Iulie 2017 17:42 Link la comentariu
  1
  6

  Nici in tiglina 3 nu e apa...

  Raportează
 • postat de Unul oarecare Sâmbătă, 15 Iulie 2017 16:13 Link la comentariu
  2
  10

  Ca de obicei, fiecare locatar (roman de altfel, asa-s astia, tac si fac, dupa cum ii taie capu' ) doritor ca sa-si traga apa separat, face demersurile singur, fara a anunta inainte macar despre sistarea apei pe perioada lucrarilor, in "incinta" blocului respectiv.
  Si uite asa se trezesc ceilalti consumatori din sistem, cand le e lumea mai draga, in dus, cu samponul in cap/pe par si fara apa la robinet sa se clateasca.
  Scarbit de astfel de specimene!

  Raportează
 • postat de Catavencu Sâmbătă, 15 Iulie 2017 12:49 Link la comentariu
  0
  10

  Nu stiu daca e mai rau ca in India dar cel putin Romania incepe sa semene din ce in ce mai mult cu India (la partea neplacuta), cetatenii isi satisfac necesitatile fiziologice pe strada, si daca ei nu pot face asta macar cainii lor sa o faca.

  Mai semanam si cu Rusia, pe youtube e pline de video din trafic cu rusi tampiti care conduc haotic si sar tot timpul la bataie, ca la noi...

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.