Elena Pene are în continuare nevoie de ajutor

Elena Pene are în continuare nevoie de ajutor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vă mai amintiţi desigur de doamna Elena Pene din Şendreni, despre care „Viaţa liberă” a mai scris în câteva rânduri şi care a fost diagnosticată cu două boli incurabile: cancer la sân şi hepatită C.

Recent femeii i-a fost extirpat un sân, dar se pare că boala se va extinde şi la al doilea. De aceea, trebuie să urmeze tratament în continuare. Reţetele sunt foarte scumpe, iar ea trăieşte doar din cei 100 de lei pe care-i primeşte ca ajutor social.

Drumurile de la Şendreni la Galaţi, medicamentele necesare, mâncarea de regim, toate costă. Şi-a depus dosar pentru pensie de handicap, dar comisia a decis că nu merită să primească aşa ceva. 

Cei care pot s-o ajute în continuare pot depune orice sumă de bani la casieria redacţiei. Banii primiţi săptămâna trecută i-au ajuns să-şi mai cumpere medicamente şi să achite factura la energie electrică, fiind în pericol să i se taie curentul:

„Mulţumesc mult celor care pe vremurile acestea grele au rupt de la gura lor şi m-au ajutat. Altfel nu mă pot descurca. Până să mă operez am muncit cu ziua la Matca, în agricultură, ca să-mi pot câştiga existenţa. Acum nu mai pot. Măcar să ies din iarnă…”, ne spune Elena Pene la plecare, aproape plângând.

Citit 638 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.