Spectacol caritabil și discuție despre importanța VACCINĂRII

Spectacol caritabil și discuție despre importanța VACCINĂRII
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Miercuri, 19 iulie, Asociatia "Sfânta Makrina" Galați a organizat, la Casa Armatei, un frumos spectacol caritabil numit "De la suflet pentru suflet dăruind bucurie!". Manifestarea a început printr-o discuţie liberă despre vaccinare şi despre bolile contagioase care pot fi prevenite cu ajutorul ei. Specialiști din cadrul Serviciului de Asistenţă Medicală a Municipiului Galaţi s-au aflat în sală pentru a discuta cu cei prezenţi despre acest subiect şi pentru a le răspunde la orice întrebare ar fi putut avea. Spectatorii au putut afla că prin vaccinare se pot preveni boli precum rujeola, rubeola, vărsatul de vânt, poliomielita sau oreionul.

Evenimentul a continuat apoi cu emoţionantul recital al lui Răzvan Săraru, tenorul gălăţean de la Teatrul Naţional de Operă şi Balet "Oleg Danovski" din Constanţa. Acesta a fost acompaniat la pian de Camelia Pavlenco, doctor în muzică la Universitatea Naţională de Muzică Bucureşti.

Cei prezenţi s-au putut bucura şi de un recital de dans oferit de Şcoala de Dans "Azur Dance Studio" Galaţi, dar şi de un recital sensibil de poezie susținut de Iustina Vătafu şi Olimpia Sava.

Spectcolul caritabil a fost organizat de Asociaţia "Sfânta Makrina" Galaţi, asociaţie care îşi doreşte să întindă o mână de ajutor tuturor celor aflaţi în nevoie, prin diverse acţiuni filantropice.

Citit 2128 ori Ultima modificare Duminică, 23 Iulie 2017 18:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.