Spectacol caritabil și discuție despre importanța VACCINĂRII

Spectacol caritabil și discuție despre importanța VACCINĂRII
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Miercuri, 19 iulie, Asociatia "Sfânta Makrina" Galați a organizat, la Casa Armatei, un frumos spectacol caritabil numit "De la suflet pentru suflet dăruind bucurie!". Manifestarea a început printr-o discuţie liberă despre vaccinare şi despre bolile contagioase care pot fi prevenite cu ajutorul ei. Specialiști din cadrul Serviciului de Asistenţă Medicală a Municipiului Galaţi s-au aflat în sală pentru a discuta cu cei prezenţi despre acest subiect şi pentru a le răspunde la orice întrebare ar fi putut avea. Spectatorii au putut afla că prin vaccinare se pot preveni boli precum rujeola, rubeola, vărsatul de vânt, poliomielita sau oreionul.

Evenimentul a continuat apoi cu emoţionantul recital al lui Răzvan Săraru, tenorul gălăţean de la Teatrul Naţional de Operă şi Balet "Oleg Danovski" din Constanţa. Acesta a fost acompaniat la pian de Camelia Pavlenco, doctor în muzică la Universitatea Naţională de Muzică Bucureşti.

Cei prezenţi s-au putut bucura şi de un recital de dans oferit de Şcoala de Dans "Azur Dance Studio" Galaţi, dar şi de un recital sensibil de poezie susținut de Iustina Vătafu şi Olimpia Sava.

Spectcolul caritabil a fost organizat de Asociaţia "Sfânta Makrina" Galaţi, asociaţie care îşi doreşte să întindă o mână de ajutor tuturor celor aflaţi în nevoie, prin diverse acţiuni filantropice.

Citit 2019 ori Ultima modificare Duminică, 23 Iulie 2017 18:59

9 comentarii

 • postat de nelu
  Marți, 01 August 2017 20:24
  Multumiri asistentilor medicali comunitari ptr sprijinul acordat in organizarea evenimentului . Multumiri coordonatorului ptr implicarea si spiritul organizatoric de care a dat dovada si fara de care acest frumos eveniment nu ar fi putut avea loc !
  0
  3
  Raportează
 • postat de sissi
  Miercuri, 26 Iulie 2017 08:28
  Felicitari Asociatiei Sfanta Makrina!!!!!!!!!!!!!!1
  2
  2
  Raportează
 • postat de sissi
  Miercuri, 26 Iulie 2017 08:28
  Felicitari Asociatiei Sfanta Makrina!!!!!!!!!!!!!!1
  1
  1
  Raportează
 • postat de cititor
  Marți, 25 Iulie 2017 11:26
  mai rasfirai baieti..mai rasfirati....
  2
  0
  Raportează
 • postat de Maria
  Luni, 24 Iulie 2017 22:35
  Multa generozitate, asistenti medicali ce dau dovada de inalt profesionalism
  3
  5
  Raportează
 • postat de Anonim
  Luni, 24 Iulie 2017 21:06
  Un spectacol foarte frumos! Numai cuvinte de lauda asistentilor generalisti comunitari de la Serviciul de Asistenta Medicala al Municipiului Galati,care au raspuns pozitiv la invitatia gazdelor pentu a vorbi despre importanta VACCINARII impotriva rujeolei.Felicitari tuturor!
  3
  5
  Raportează
 • postat de inna
  Luni, 24 Iulie 2017 20:16
  Felicitari Asociatiei Sf. Makrina pentru organizare!!! La cat mai multe! Doamne ajuta!!!
  2
  5
  Raportează
 • postat de georgiana
  Luni, 24 Iulie 2017 13:39
  Foarte frumos!sa mai auzim ca se fac si asemenea gesturi frumoase in orasul nostru.Am participat si eu la un seminar organizat de asistentii medicali comunitari si am fost foarte placut impresionata.Fac lucruri utile si educative pentru categoriile sociale defavorizate
  3
  8
  Raportează
 • postat de Un galatean
  Duminică, 23 Iulie 2017 22:02
  Cinste celor care fac asemenea lucruri frumoasr ! Multumiri asistentilor medicali de la serviciul de asistenta medicala care au masurat tuturor participantilor tensiunea,pulsul si nivelul oxigenului din sange
  3
  10
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.