Şcoala "Voces" a cucerit mai multe premii

Şcoala "Voces" a cucerit mai multe premii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Şcoala de canto şi dans "Voces" a câştigat recent o serie de premii importante la concursuri de profil.

Pe 1 şi 2 septembrie a avut loc, la Braşov, festivalul "Junior Music Fest", unde au fost înscrişi doi copii, Necula Teodora, în vârstă de nouă ani, care a reuşit să obţină o menţiune, şi Călin Alesia, care a luat premiul al II-lea. Din juriul festivalului au făcut parte Paula Seling, Mihai Pocorschi, Dalma şi Ciro de Luca.

Un al doilea festival, "Viva Allegria", a avut loc pe 3 şi 4 septembrie, la Piatra Neamţ, unde şcoala a participat cu cinci copii: Milea Giulia, Apostolache Sara, Bostan Adina, Silion Ana şi Bulgaru Ioana. Din juriu au făcut parte Ozana Barabancea, Tudor Turcu şi compozitorul Nicolae Caragea. De la acest festival, "Voces" s-a întors cu Trofeul Adolescent, obţinut de Bulgaru Ioana, în vârstă de 13 ani, două premii I, câştigate de Milea Giulia, la grupa de vârstă 8 ani, şi Bostan Adina, la grupa de vârstă 9 ani.

Profesoara de canto Monica Măciuceanu, care i-a însoţit pe copii la concursuri, ne-a spus că "Voces" va participa la Festivalul Internaţional de muzică pop "Silver Yantra", din Bulgaria, unde va fi reprezentată de cinci copii.        

Citit 1602 ori Ultima modificare Vineri, 22 Septembrie 2017 20:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.