Petiţie pentru salvarea Palatului Gheorghiu

Petiţie pentru salvarea Palatului Gheorghiu
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei, PACT pentru România, o platformă civică şi politică a comunităţilor locale, a demarat strângerea de semnături pentru salvarea Palatului Gheorghiu, clădirea din Domnească nr. 24. Obiectivul acestui demers este de a determina Consiliul Local să voteze o hotărâre prin care să direcţioneze fonduri pentru reabilitarea urgentă a clădirii, din bugetul local, iar lucrările să demareze cel târziu în 2018.

Potrivit sursei citate, în doar patru zile de la lansarea acestui proiect civic, s-au strâns deja peste 500 de semnături pentru salvarea clădirii, iar obiectivul anunţat de organizatori, pentru semnăturile online, este de 3.000.

"Îndemnăm cetăţenii oraşului, oameni activi, gălăţeni din diaspora, părinţi tineri, studenţi sau pensionari cărora le pasă de istoria şi ethosul gălăţean să semneze petiţia, accesând adresa www.pactpentruromania.ro/salvati-palatul-simion-gheorghiu. Acest demers civic ar reprezenta o premieră în administraţia gălăţeană. Pentru prima dată, Consiliul Local şi Primăria ar adopta şi implementa o hotărâre iniţiată de cetăţeni şi nu impusă doar de interese politice", se arată în comunicat.        

Citit 5050 ori Ultima modificare Luni, 23 Octombrie 2017 20:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.