Cea mai nouă atracţie a Grădinii Zoologice din Galaţi
Foto: Florin Matei

Cea mai nouă atracţie a Grădinii Zoologice din Galaţi
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Începând din acest weekend, vizitatorii Grădinii Zoologice din Galaţi, dar în special copiii, vor avea parte de o nouă atracţie! Trei ratoni, Hugo, Moţi şi Flori tocmai s-au instalat confortabil în adăpostul special. Un adăpost care, după cum am aflat de la Mădălin Şerban, managerul Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii, este conform standardelor speciei. Dar să nu mai lungim vorba şi să vă prezentăm familia de ratoni.

Primul sosit la zoo, şi cel mai tânăr dintre ratoni, este Hugo, un mascul născut în nordul Ungariei. După cum se poate vedea clar din fotografii, deocamdată, cel mai bine se simte pe acoperişul căsuţei de lemn.

L-au urmat în adăpostul de la zoo Flori şi Moţi, o pereche de ratoni, femelă şi mascul, în vârstă de doi ani şi jumătate, veniţi de la Szeged. Vestea bună este că Flori este gestantă, deci familia de ratoni de la Grădina Zoologică s-ar putea îmbogăţi cu noi exemplare de raton, iar specialiştii Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii sunt pregătiţi să le acorde toată atenţia şi grija.

Ce-ar mai fi de spus? Că Hugo, Flori şi Moţi au fost donaţi Grădinii Zoologice, şi că au toate şansele să devină vedete!

Citit 4773 ori Ultima modificare Joi, 26 Octombrie 2017 20:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.