Cu ajutorul Arhiepiscopiei, Cristiana primeşte sprijin din partea gălăţenilor

Cu ajutorul Arhiepiscopiei, Cristiana primeşte sprijin din partea gălăţenilor
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

În urma activităţilor filantropice organizate în weekendul trecut de către Arhiepiscopia Dunării de Jos în beneficiul Cristianei Paraschiv, s-au strâns, potrivit informării transmise redacţiei, 5.836 de lei şi 500 de euro.

La Concertul eparhial de coruri, toacă şi costume populare au participat circa 200 de copii şi tineri, alături de însoţitorii lor. La finalul evenimentului, Cristiana, ajutată de Părintele Arhiepiscop Casian, le-a oferit tinerilor participanți la concert binemeritatele diplome şi premii.

La crosul de pe Faleză au participat 150 de tineri gălăţeni, ocupanţii primelor trei locuri fiind următorii:

Liceu fete: locul I - Dorina Bocăneală, clasa a XI-a, Liceul cu Program Sportiv din Galaţi; locul II - Mihaela Movilă, clasa a IX-a, Liceul cu Program Sportiv din Galaţi; locul III - Anca Neculae, clasa a XI-a, Liceul cu Program Sportiv din Galaţi.

Liceu băieţi: locul I - Alin Beniamin Dănilă, clasa XI-a, Liceul cu Program Sportiv din Galaţi; locul II - Robert Dima, clasa a XI-a, Liceul cu Program Sportiv din Galaţi; locul III - Iulian Meniciuc, clasa a IX-a, Liceul Teoretic "Emil Racoviţă" din Galaţi.

Banii strânşi îi vor fi de ajutor Cristianei pentru plata medicamentului Xyrem 500 mg, care trebuie cumpărat din străinătate, nefiind comercializat la noi în țară, deşi este cuprins în nomenclatorul Agenţiei Naţionale a Medicamentului.

Cristiana, care suferă de afecțiuni extrem de rare şi de grave: narcolepsie şi catalepsie, epilepsie criptogenetică generalizată, deficit de factor 8 şi 9 şi hipofibrinogenemie, are nevoie, lunar, de două astfel de flacoane, costul lor fiind de 5.000 de lei.

Sursa foto: Arhiepiscopia Dunării de Jos

VEZI MAI MULTE IMAGINI - CLICK AICI

VEZI MAI MULTE IMAGINI - CLICK AICI

Citit 1641 ori Ultima modificare Vineri, 01 Decembrie 2017 00:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.