Evaluaţi acest articol
(12 voturi)
1 comentariu

Pe lângă Faleza Dunării, unde au loc concertele de Zilele Galaţiului 2017, esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor, unde se desfăşoară Târgul de Crăciun „Poveste de Iarnă” şi Shopping City, unde-i găsiţi pe meşterii populari reuniţi la Târgul de Sfântul Andrei, organizat de Centrul Cultural “Dunărea de Jos”, gălăţenii, şi în special cei mici, au la dispoziţie încă un loc de distracţie. Pe esplanada Sălii Sporturilor s-a redeschis patinoarul în aer liber, dar şi un mini-parc de distracţie, ca să nu-i spunem bâlci, aşa cum i s-ar potrivi mai bine.
Maşinuţe, roţi ale norocului cu premii kitschoase, carusel pentru prichindei şi tot felul de tiribombe, unele cu senzaţii mai tari decât altele, îi aşteaptă pe cei mari şi mici, dornici de învârteală şi adrenalină. Pentru trei minute de distracţie trebuie să scoateţi din buzunar între zece şi 15 lei.
Principala atracţia o constituie, însă, patinoarul amenajat în aer liber. Cu zece lei preţul pe care trebuie să-l plătiţi pentru închirierea unei perechi de patine şi zece lei tariful de intrare pe gheaţă, vă puteţi bucura de patinaj până vă ia de tot frigul. Iar pentru rezistenţă, un pahar cu vin fiert sau cu ceai vi se poate servi chiar lângă mantinelă.
Singurii care ar putea fi nemulţumiţi sunt bolnavii internaţi în Spitalul Judeţean, la urechile cărora mai ajunge muzica din boxele tiribombelor.

Citit 4494 ori Ultima modificare Sâmbătă, 02 Decembrie 2017 13:17

1 comentariu

  • postat de Este frumos, este de bine, dar un pic de atenție la amenajarea cablurilor electrice, cam te împiedici de ele. Duminică, 03 Decembrie 2017 00:03 213.233.109.*** Link la comentariu
    0
    3

    Este frumos, dar rugați să-și amenajeze mai bine cablurile electrice, de forță, trifazate și monofazate, că-i o mațăraie pe jos și se calcă pe ele, un cablu de forță fiind chiar pe trepte, să-ți sucești piciorul, călcând pe el. Este de bine, este frumos, un pic cam scump, dar nu ei sunt de vină.

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.