CSM Dunărea, clasare bună la Cupa României

CSM Dunărea, clasare bună la Cupa României
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Sportivii secţiei de taekwondo a CSM Dunărea, antrenor Neculai Milea, s-au remarcat, încă o dată, în competiţiile acestui an, realizând un bilanţ deosebit, cu sute de medalii cucerite.

La "Cupa României", desfăşurată la Braşov, CSM Dunărea a participat cu un lot format din 48 de sportivi, care a obţinut 46 de medalii, dintre care şapte de aur, prin Rebeca Pânzaru, Violeta Ilie, Petronel Manolache, Lavinia Angheluţă, Georgiana Păun, Georgiana Mihai şi Mihai Miron.

Cu 7 medalii de aur, 7 de argint şi 28 de bronz, clubul gălăţean s-a clasat pe locul 5, într-o competiţie cu o participare numeroasă, 56 de cluburi şi 600 de sportivi.

Cea mai recentă competiţie la care au fost prezenţi cei de la CSM Dunărea a avut loc la începutul acestei luni, la Bolintin Vale - Openul Internaţional Gedoteam, pentru clasa A, respectiv, Clasa B. În cadrul acestui concurs, gălăţenii au obţinut 27 de clasări pe podium, astfel: la Clasa A, pe locurile 2 au fost Marina Ifrim şi Adriana Seserman, în timp ce pe locurile 3 au fost următorii sportivi: Eugen Ifrim, Anca Tăbăcaru, Alexandra Iordan, Iasmina Akdag, Dean Hristudor, Andrei Gilbert, Laura Nicolau, Emilia Stan, Andra Ciobanu şi Nicoleta Pânzaru; la Clasa B, au fost trei poziţionări pe primul loc: Georgiana Mihai, Adriana Angheluţă şi Nicoleta Pânzaru, iar George Creţu şi Cosmina Angheluţă au ocupat locul locul 2. Zece sportivi au ocupat locul al treilea, astfel: Genoveva Fusaru, Violeta Ilie, Denisa Iov, Mario Iov, Cristina Tudorache, Denisa Avram, Iuliana Buduroi, Ramona Buduroi, Cosmin Bocăneală şi Fernando Gheorghiţă - la diferite categorii de vârstă.

Valoare şi ambiţie în satele gălăţene

De remarcat că această ultimă competiţie a fost "rampa de lansare" pentru sportivii din mediul rural, care, "prin seriozitate, ambiţie, determinare, dăruire şi respect au contribuit la sprijinirea şi dezvoltarea secţiei, dar şi debutul ca instructori a sportivilor Andra Ciobanu, Eugen Ifrim, Alexandra Iordan şi Andrei Gilbert. De asemenea, Alexandra Iordan a promovat ca arbitru debutant-instructor", a declarat maestru Neculai Milea, antrenorul CSM Dunărea.

Acesta a precizat că au fost deschise mai multe secţii în comunele Schela, Slobozia Conachi, Cuza Vodă, Suhurlui şi Rediu, de unde "am reuşit, într-un timp foarte scurt, să descoperim sportivi ambiţioşi şi valoroşi.  Pe 15 decembrie, sportivii CSM Dunărea, dar şi cei de la secţiile rurale vor susţine examenul de centură, la Rediu, în timp ce pe 16 decembrie, la Galaţi, vor susţine examenul de grad", a mai spus Milea.

Citit 1931 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Decembrie 2017 22:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.