Se scoate Oţelul în Cupă?

Se scoate Oţelul în Cupă?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Cota de popularitate i-a scăzut în ultima lună, după eşecurile de pe teren propriu – la fel şi cota din vistierie * Formaţia pregătită de Dorinel Munteanu are şi azi o ocazie de a le reintra la suflet fanilor * Meciul cu Unirea Alba Iulia, din „Cupa României”, va începe la ora 16.00 *

OŢELUL – UNIREA ALBA IULIA

Meci de fotbal programat astăzi, pe Stadionul „Oţelul” (ora 16.00);

Cupa „României” – şaisprezecimile de finală;

Bilete: 10 lei (tribuna I), 7 lei (tribuna a II-a, peluze);

Echipele probabile:

OŢELUL: Kolev – Cârjă, Costin, Jelev, Siminic – Mojsov, Neagu – Ibeh, Paraschiv, Sălăgeanu – Axente. Antrenor: Dorinel Munteanu.

UNIREA: Rotaru – Rădoi, Poverlovici, Bonacin, Bucurică – Dâlbea, Varga – Bălan, Dan, Cristea – Veljovici. Antrenor: Adrian Falub.

Arbitri: Sebastian Colţescu (Craiova) – Vasile Marinescu, Valentin Avram (ambii din Bucureşti); rezervă – Ionel Ivan (Brăila).

„Mercenari” fără gologani

O parte a fanilor acuza, la finalul partidei cu Gaz Metan Mediaş, că jucătorii Oţelului vor să se descotorosească de antrenorul Dorinel Munteanu şi că aleargă în consecinţă pe teren.

Ba chiar, roş-alb-albaştrii, cu Paraschiv şi Jelev în frunte, au fost făcuţi „mercenari” de suporterii din Peluza Nord, cei doi bulgari plecând în trombă de la stadion cu câte un mare nod în gât.

Situaţia este comico-tragică, deoarece, conform Dicţionarului Explicativ al limbii române, mercenar este acea persoană care, pentru bani sau pentru alte avantaje materiale, face orice fel de servicii. Or „oţelarii” n-au mai văzut niciun sfanţ de mai bine de două luni de zile. 

„Ne afectează, dar se rezolvă”

„Vrând-nevrând, aceste probleme afectează echipa, dar nu vreau să discut prea mult pe marginea acestui subiect. Domnul preşedinte (n.r. – directorul general Marius Stan) mi-a promis că va face eforturi ca până la sfârşitul săptămânii să rezolve problemele financiare”, a declarat ieri tehnicianul Dorinel Munteanu, în opinia căruia elevii săi nu se vor gândi la codul PIN al cardului în meciul de azi, cu Unirea Alba Iulia.

„Este o competiţie în care putem accede foarte sus câştigând numai câteva meciuri. Trebuie s-o tratăm ca atare şi sunt convins că acum vom reuşi să câştigăm”, este de părere Munteanu, el admiţând că ar putea face câteva modificări în primul „unsprezece”.

Premiul cel mare, 265.000 de euro!

Dacă vor învinge astăzi, pe lângă faptul că ar mai scăpa de ploaia de fluierături şi injurii, fotbaliştii Oţelului ar aduce în contul secătuit al clubului 6.500 de euro.

Reţeta Cupei, cel puţin din acest sezon, este mai prietenoasă decât altă dată. Astfel, o victorie şi în optimile de finală asigură 10.500 de euro, pentru ca succesul în sferturi să fie premiat cu 16.500 de euro. O semifinalistă care-şi asigură locul în ultimul act va încasa 22.000 de euro, pentru ca gruparea în vitrina căreia va merge trofeul să pună mâna şi pe alţi 210.000 de euro.

Aşadar, dacă ar cuceri „Cupa României”, Oţelul s-ar alege cu 265.500 de euro, ceva mai mult de jumătate din suma pe care o încasează de la Consiliul Local.

Explicaţie foto: Ca să împace şi capra şi varza, adică şi fanii şi banii, „oţelarii” trebuie să strângă astăzi din dinţi mai mult ca niciodată

Citit 936 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.