Phoenix joacă împotriva campioanei
Foto: Sonia Baciu

Phoenix joacă împotriva campioanei
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Echipa masculină de baschet Phoenix va juca, astăzi, de la ora 17,15 (Digisport), în deplasare, cu formația "U" BT Cluj - campioana en-titre, într-un meci contând pentru etapa a zecea din Liga Națională (LN). Phoenix abordează partida de pe locul al şaselea, la egalitate de puncte (15) cu ocupantele locurilor 4-6, Steaua şi BCM "U" Piteşti, în timp ce adversara se află pe poziţia doua, cu 16 puncte, dar cu un meci mai puţin disputat faţă de liderul campionatului - CSU Sibiu.

Antrenorul Florin Nini a spus că, deşi meciul este unul foarte dificil, se duce încrezător la Cluj. "Nu poziţia adversarului este cea care ne sperie, ci faptul că nu reușim să fim în forma în care am obţinut rezultatele cele mai bune din acest sezon. Dar este o ocazie bună pentru ceilalţi jucători, de a demonstra că merită să facă parte din lot. Vom aborda jocul cu mulţi tineri şi, chiar dacă vom avea o rotaţie mică, mă bucur că pot să dau minute jucătorilor români Robert David, Sabău şi Măciucă", a declarat tehnicianul gălățean.

În ultimele două săptămâni, în lotul echipei Phoenix a venit letonul Ernest Kalve, dar a plecat unul dintre cei mai importanţi marcatori, americanul Cameron Rundles.

Citit 793 ori Ultima modificare Joi, 21 Decembrie 2017 17:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.