TOP SPORT - GALAȚI 2017 | Clubul Sportiv Școlar Galați şi-a premiat performerii

TOP SPORT - GALAȚI 2017 | Clubul Sportiv Școlar Galați şi-a premiat performerii
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Într-o atmosferă de sărbătoare, sportivii de la CS Școlar Galați au fost premiați, joi, în Sala ”Siderurgistul”, spațiu care a permis şi câteva scurte momente demonstrativei. Astfel, sutele de persoane prezente au putut vedea atât activități motrice a celor de la atletism, handbal sau volei, cât și a celor de la judo sau kaiac.

”Ideea de a avea o astfel de premiere a fost din dorința de a arăta gălățenilor că avem sportivi de mare performanță, având în vedere că am aliniat o sută de sportivi medaliați în acest an. Rezultatele care ne fac mândri sunt cele obținute de secția de haltere, care în acest an a avut două sportive la Campionatul European, Mihaela Ilie - tripla medaliată cu aur la Under 15 și Andreea Penciu - medaliată cu aur, argint și bronz, la Under 17. Firesc, titlul de antrenorul anului în clubul nostru a mers tot la secţia de haltere, este vorba de Costel Dimofte, care a devenit şi cetățean de onoare al Galaţiului. În 2018, când CSS va împlini 50 de ani de existență, vrem ca foștii sportivi ai clubului să răspundă invitației pe care le-o vom face și să putem organiza un eveniment pe măsura sărbătorii”, a declarat Adriana Neofit, director al CS Sportiv Galați.

Cei mai buni sportivi ai clubului în 2017 au fost desemnaţi:

1. Mihaela Ilie - haltere (antrenori Costel Dimofte şi Mariana Toma Bălan), componentă a Centrului Naţional de Pregătire pentru juniori de la Galaţi; este triplă campioană europeană (Under 15) şi deținătoarea recordului european la juniori.

2. Andreea Penciu - haltere, componentă a Centrului Naţional de Pregătire pentru juniori, medaliată cu aur, argint şi bronz la Campionatele Europene de juniori (Under 17).

3. Adriana Ivan - haltere, componentă a Centrului Naţional de Pregătire pentru juniori. Este campioană naţională de juniori (Under 15) şi vicecampioană naţională de seniori.

4. Mihaela Ivan - haltere, componentă a Centrului Naţional de Pregătire pentru juniori. Este campioană naţională de juniori.

5. Andreea Enciu, Mihaela Profir, Maricela Toader - atletism (antrenor Daniel Leopa), componente ale echipei campioane naţionale la marş.

6. Lăcrămioara Dumitrache - haltere, campioană naţională de juniori.

7. Daniel Decianu - judo (antrenori: Ioan Ene Mircea, Adriana Neofit, Marian Patrichi), medaliat cu bronz la „Naţionalele” de juniori.

8. Valeriu Pintilie - lupte (antrenor Dumitru Buleandră), dublu medaliat cu bronz la Campionatul Naţional şi „Cupa României” de juniori.

9. Gabriel Munteanu - kaiac-canoe (antrenori Adrian şi Adina Maftei), locul al treilea la Campionatul Naţional de juniori.

10. Echipa de handbal juniori III - medaliată cu bronz în sezonul trecut al Campionatului Naţional (antrenori Costel Coman şi Relu Druţu) - în alcătuirea Robert Enuţă, Andrei Angheluţă, Alexandru Bucşe, Alin Costache, Rareş Costea, Alexandru Dumitrache, Sebastian Angheliu, Ionuţ Andrei, Iulian Chertif, Andrei Moldoveanu, Andrei Axente, Cristian Ioniţă şi Cătălin Halapciuc.

Citit 2690 ori Ultima modificare Vineri, 22 Decembrie 2017 15:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.