Restanța cu Baia Mare, un meci de poveste...
Foto: Sonia Baciu

Restanța cu Baia Mare, un meci de poveste...
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Partida cu CSS 2 Baia Mare, de sâmbătă, restanță din etapa a doua din returul Diviziei A1, este de povestit... nepoților. Zvonurile că în capitala Maramureșului sunt probleme deosebite cu efectivul și finanțarea noii-promovate CSS 2, s-au adeverit, din păcate. Vineri seară, pe la ora 18,00, am primit un apel precum că meciul s-ar putea să nu mai aibă loc!? O veste ceva mai... convenabilă (și pentru spectatorii gălățeni) a venit o oră și ceva mai târziu, când același oficial din cadrul Clubului Arcada ne-a sunat la redacție, comunicându-ne că totuși, în ceasul al 12-lea, CSS-ul va ajunge la Galați, în ziua meciului, dar cu un efectiv redus la extrem. Atenționați de către federație că vor fi excluși din competiție, de silă de nevoie, băimărenii au ajuns la Sala ”Dunărea” cu circa o oră înaintea startului jocului, și cu un efectiv foarte redus, cu doar opt jucători, dar stupoare, și fără antrenor! Într-o astfel de situație extremă ne-am pus problema dacă se poate vorbi despre o competiție, una care să conducă la dezvoltarea voleiului în România.

Răspunsul a venit ceva mai târziu, când Arcada - dealtfel o echipă de top al voleiului masculin - nu a avut cu cine juca, meciul încheindu-se după o singură oră, cu un scor care vorbește de la sine: 3-0 (13, 10, 9)!

Stafful tehnic, Nicușor Harabagiu și Marian Apostu, a apelat la următorul ”sextet”: Despotovski, Suljagici, Zahar, Bala, Rangel, Cristudor - Makstorovici (libero). Au mai intrat Filippov și mezinul echipei Seftarache - un jucător de nici 15 ani. A arbitrat cuplul Cornel Ionescu (Rm. Sărat) - Anton Mărgescu (Pitești).

În weekend, pe gălățeni îi așteaptă un joc de un interes capital - deplasare la Tricolorul Ploiești. Cele două echipe se află pe locurile 2-3, la egalitate (33 puncte), departajate de setaveraj.

Citit 1311 ori Ultima modificare Duminică, 07 Ianuarie 2018 18:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.