Arcada vine fără puncte din Slovenia

Arcada vine fără puncte din Slovenia
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

UPDATE: Arcada a pierdut, scor 0-3 (19-25, 25-27, 22-25), în fața echipei slovene Volley Ljubljana, în meciul contând pentru optimile de finală ale Cupei CEV, disputat marți, în deplasare. Meciul retur va avea loc la Galați, pe 30 ianuarie.


Voleibaliştii echipei gălăţene Arcada au intrat din plin în focul competiţional din acest an, jucând deja două meciuri de campionat, iar astăzi evoluează în Cupa Confederaţiei Europene de Volei (CEV Cup). Partida din această seară are loc în faza optimilor de finală, în deplasare, iar partenera gălăţenilor este formaţia slovenă Volley Ljubljana, echipă puternică, care a început sezonul continental în Liga Campionilor. Întâlnirea va începe la ora 19.00 (ora României) şi va fi arbitrată de un muntenegrean şi un islandez, în timp ce observatorul este din Bulgaria.

Echipa gălăţeană, care sâmbătă a jucat la Ploieşti (2-3 cu Tricolorul), a ajuns ieri în capitala Sloveniei, iar aseară a efectuat antrenamentul oficial în sala care va găzdui partida. Au făcut deplasarea 11 jucători: Despotovski, Paşcan, Spînu, Suljagici, Bala, Majstorovici, Zahar, Rangel, Gontariu, Filippov şi ultima achiziţie, lituanianul Miseikis.

Au rămas acasă Kovacevici şi Cristudor - ambii accidentaţi şi Feher, fără drept de joc în cupele europene la noua sa echipă.

Meciul retur va avea loc la Galaţi, pe 30 ianuarie.

Citit 1159 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Ianuarie 2018 19:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.