Halep și Bogdan joacă pentru un loc în ”optimi” la Melbourne

Halep și Bogdan joacă pentru un loc în ”optimi” la Melbourne
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

UPDATE, 3,20: Ana Bogdan a fost eliminată de americanca Madison Keys, în turul al treilea al Australian Open. Bogdan a fost învinsă cu scorul de 6-3, 6-4.


Simona Halep, liderul mondial al tenisului feminin, va juca în această noapte, pe Rod Laver Arena, de la ora 2,00 (ora României), în turul al treilea al Australian Open. Halep o va întâlni pe americanca Lauren Davis (locul 76 WTA). Cele două s-au mai confruntat o singură dată în circuitul WTA, în primul tur la Indian Wells, în 2013, când s-a impus Halep, cu scorul 6-2, 6-0.

” ştiu, cred că am jucat o dată împotriva ei. Ştiu că poate fi periculoasă. Se mişcă bine. Sigur, voi da totul, voi intra pe teren concentrată sută la sută să câştig meciul. Da, sigur, nu sunt sută la sută (n.r. - din punct de vedere fizic), dar nu simt o presiune din acest motiv. Chiar sunt un pic mai relaxată, deoarece nu am nimic de pierdut. Trebuie să mă concentrez asupra jocului meu, nimic altceva. Trebuie cu siguranţă să fiu atentă la mişcarea pe teren, să nu forţez nimic”, a declarat românca. Halep s-a accidentat în timpul meciului disputat în primul tur, cu australianca Destanee Aiava, când la începutul setului secund a alunecat, a călcat strâmb și s-a ales cu o entorsă destul de urâtă. Înainte de a sta faţă în faţă cu actualul lider mondial, Lauren Davis le-a eliminat pe slovaca Jana Cepelova, scor 6-7, 6-3, 6-1, şi pe germanca Andrea Petkovic, scor 4-6, 6-0, 6-0.

Tot de la ora 2,00, pe Arena Margaret Court, Ana Bogdan va juca împotriva finalistei din 2017 de la US Open, americanca Madison Keys.

Niculescu și Begu, în ”optimile” de dublu

Perechea Monica Niculescu/Irina Begu, cap de serie numarul 10, s-a calificat, vineri, în ”optimile” probei de dublu de la Australian Open, după ce au învins, scor 3-6, 6-3, 7-5,  perechea australiană Jessica Moore/Ellen Perez. În turul următor, Niculescu şi Begu vor juca împotriva câştigătoarei dintre perechile Nadia Kichenok/Anastasia Rodionova (Ucraina/ Australia) şi Kristina Pliskova/Donna Vekici (Cehia/Croaţia).

Raluca Olaru şi ucraineanca Olga Savciuk au fost eliminate în turul al doilea al competiţiei, de cuplul ceh Lucie Safarova/ Barbora Strycova, favorit numărul 4, scor 6-2, 6-2. Lucie Safarova a cucerit titlul la ediția din 2017 a Australian Open, alături de americanca Bethanie Mattek-Sands.

Sorana Cîrstea şi brazilianca Beatriz Haddad Maia vor juca, în această noapte, împotriva perechii Alicja Rosolska/Abigail Spears (Polonia/SUA), iar perechea câştigătoare va juca în ”optimi” cu Safarova/ Strycova. Meciul va fi al

Pe tabloul de dublu masculin, Horia Tecău şi olandezul Jean-Julien Rojer vor juca, în această noapte, în turul secund, împotriva perechii australiene Samuel Groth/Lleyton Hewitt. Partida este programată pe terenul 2, după un meci de dublu masculin și alte două de simplu, masculin și feminin.

Citit 1112 ori Ultima modificare Sâmbătă, 20 Ianuarie 2018 03:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.