Campionatul Balcanic de badminton, la Galaţi

Campionatul Balcanic de badminton, la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La mijlocul lunii viitoare, oraşul nostru va fi gazda unui important eveniment sportiv. Între 16-18 septembrie, în Sala „Siderurgistul” se vor desfăşura întrecerile unei noi ediţii a Campionatului Balcanic de badminton.

Aici se vor întâlni echipele ţărilor aflate în această parte a Europei în care se practică această frumoasă disciplină sportivă.

Pentru a vedea la faţa locului care este situaţia la zi, o delegaţie a Agenţiei Naţionale pentru Sport şi Tineret a fost oaspetele Galaţiului. A fost vizitată sala care va găzdui competiţia şi spaţiile de cazare din Complexul Sportiv „Siderurgistul”.

În această toamnă se împlinesc două decenii de când, tot la Galaţi a avut loc prima ediţie a acestei importante competiţii. Şi tot de către Dorel Badiu – preşedintele Clubului Siderurgistul – a fost organizată!

Lotul ţării noastre cuprinde nu mai puţin de cinci sportivi legitimaţi la clubul gălăţean, iar antrenorul acestui lot este însuşi antrenorul gălăţenilor. Iată numele celor cinci: Miruna Niţu, Cătălina Simionescu, Cosmin Panfil, David Niţu şi Radu Rusu.

Pe perioada Balcaniadei Galaţiul va fi vizitat de importante personalităţi ale lumii badmintonului, în frunte cu preşedintele Comitetului Balcanic, cele 3 zile transformându-se într-o adevărată sărbătoare a sportului naţional, dar şi al zonii Balcanice!

Citit 669 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.