Elevii Neamţului joacă în Germania!

Elevii Neamţului joacă în Germania!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* „Oţelarii” susţin un meci amical internaţional, cu o binecunoscută echipă din  campionatul Turciei - Beşiktaş  * Partida va avea loc duminică seara (ora 20,00) şi va fi găzduită de oraşul german Wegberg.  * Turcii se află în cantonament în Olanda şi s-au angajat să asigure transportul şi cazarea campionilor de la Oţelul pentru acest joc *

Acest meci a venit foarte bine

Conform programărilor iniţiale ale Campionatului primei Ligi, ziua de 10 august a  prevăzut un meci internaţional cu puternica selecţionată a Argentinei. Cu acest prilej urma să fie inaugurată moderna bază sportivă construită în Capitală - Naţional Arena - pe locul fostului Stadion „23 August”.

Cum meciul cu Argentina a picat - din motive independente de voinţa noastră - selecţionerul Victor Piţurcă a considerat că un joc al „tricolorilor” va trebui să aibă loc. Aşa că miercurea viitoare, România va întâlni San Marino, într-o localitate din Austria.

În aceste condiţii programarea etapelor Ligii I nu au mai suportat modificări, iar  echipele trebuie să-şi continue pregătirile pentru menţinerea formei sportive, în această perioadă de întrerupere. În aceste condiţii meciul cu Beşiktaş a venit cum nu se poate mai bine!

Campionii şi-au continuat pregătirile

Echipa gălăţeană şi-a continuat cu regularitate antrenamentele, şedinţele de pregătire  fiind găzduite de moderna  Bază Sportivă „Zoly David”, din valea oraşului.

La pregătiri a luat parte întregul lot de jucători, inclusiv Silviu Ilie, mai puţin mijlocaşul Giurgiu - accidentat. De asemenea, a lipsit şi fundaşul Cornel Râpă, convocat la lotul naţional de tineret, condus de Emil Săndoi.

Startul modest din acest sezon (doar un punct din două partide - cu două nou promovate!) nu a avut darul de a aduce liniştea în sânul echipei. Dimpotrivă!

Beşikaş - Oţelul se joacă duminică seara

Invitaţia formaţiei din Istanbul îi onorează pe campionii României, mai ales că gruparea turcă s-a angajat să achite toate cheltuielile legate de deplasarea pentru acest meci.

Gălăţenii vor părăsi oraşul în cursul acestei dimineţi, iar la primele ore ale după-amiezii vor decola de la Otopeni spre Germania, cu destinaţia Dusseldorf.

De aici, „oţelarii” îşi vor continua parcursul cu autocarul spre oraşul Wegberg (aflat în apropierea Olandei), a cărui Arenă „Waldstadion Beeck” va găzdui respectiva partidă.

Meciul este programat duminică seara, de la ora 20,00 (ora României), iar revenirea spre ţară va avea loc luni, 8 august, cu plecarea din Dusseldorf la ora 10,55 şi, după o escală la Munchen, echipa ajungând pe Aeroportul Internaţional „Henri Coandă” din Bucureşti în jurul orei 16.10.

Delegaţia  gălăţeană – de 30 de persoane, dintre care 20 de jucători - va fi condusă de antrenorul principal Dorinel Munteanu.

Beşiktaş - echipă de mare tradiţie a fotbalului Semilunei

Echipa din Istanbul este una dintre cele mai titrate grupări ale fotbalului din Turcia. De-a lungul carierei sale, Beşiktaş J.K. a obţinut nu mai puţin de 13 titluri de campioană, 9 cupe şi 8 supercupe. Ediţia trecută a încheiat-o pe locul al V-lea, cu 54 de puncte.

Lotul cuprinde şi câţiva internaţionali, iar în anii din urmă aici au evoluat şi doi jucători români: Daniel Pancu (2002-2006) şi Adrian Ilie (2003-2004). Actualul campionat nu a început, de aceea echipierii îşi definitivează pregătirile într-un cantonament organizat în Olanda.

Citit 1124 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.