Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
1 comentariu

De la jumătatea lunii februarie, doritorii se pot înscrie la Semimaratonul Galaţi, ajuns la ediţia a cincea şi care se va avea loc, anul acesta, pe 27 mai.
Conform organizatorilor, cei care se vor înscrie în prima lună vor beneficia de o reducere de 10 lei, la una dintre cele trei curse la care înscrierea se face online (https://semimaratongalati.ro/): semimaraton, cros şi ştafetă, cu precizarea ca şi plata să fie făcută. Totodată, organizatorii au menţionat faptul că din acest an va fi un număr-limită de participanţi la aceste trei probe, astfel: 150 de locuri la semimaraton, 50 de echipe de ştafetă şi 250 de participanţi la cros, iar înscrierea va avea loc până pe 21 mai (inclusiv).
Taxele de înscriere (sub formă de donaţie) sunt următoarele: semimaraton (21 km) - 80 de lei; cros (10 km) - 60 de lei; cursa populară (2 km) şi ştafetă (4x5 km) - 50 de lei, la ştafetă pentru fiecare membru al echipei. Pentru cursa copiilor şi cea a animalelor de companie, taxa este de 30 de lei, înscrierea putându-se face chiar şi în ziua evenimentului.
În ceea ce priveşte traseul, acesta este puţin modificat, urmând ca, în perioada următoare, după primirea tuturor avizelor de la autorităţi, să fie dat publicităţii. Ceea ce se cunoaşte deja este faptul că în loc de cele trei ture pe Faleza Superioară (Bd. Marii Uniri) vor avea loc doar două, cu o buclă pe str. Domnească.

Citit 1446 ori Ultima modificare Marți, 13 Februarie 2018 07:53

1 comentariu

  • postat de nicolae Miercuri, 14 Februarie 2018 17:01 89.136.5.*** Link la comentariu
    0
    1

    Cred ca este o greseala limitarea numarului de locuri la inscriere.De exemplu,in proba de semimaraton(21 km.)indiferent de numarul participantilor,plecarea se poate face diferentiat,in functie de un rezultat realizat anterior,pericolul de accidentare,daca la asta s-au gandit organizatorii fiind ,practic,nul,mai ales ca dupa primii 1-2 km. de alergare competitorii se vor rarefia foarte mult pe traseu.

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.